Honda Sports EV Concept: sportiva electrică cu linii retro a debutat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 25.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a expus Sports EV Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul folosește un sistem de propulsie electric, integrează o serie de tehnologii inteligente și mizează pe un look retro.

Honda a prezentat conceptul Urban EV în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prototipul lansat în luna septembrie a stârnit numeroase aprecieri datorită designului retro adoptat, iar o versiune de serie ar urma să ajungă pe piață în 2019.

Honda continuă această strategie și lansează Sports EV Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Până în acest moment, japonezii au fost extrem de zgârciți cu detaliile oferite. Știm că noul prototip are dimensiuni compacte, mizează pe un sistem de propulsie electric și integrează o serie de tehnologii inteligente de ultimă generație.

Din punct de vedere estetic, Honda Sports EV Concept preia o mare parte dintre liniile retro pe care le-am putut admira pe Urban EV Concept. Momentan, japonezii nu vin nici cu imagini cu interiorul lui Sports EV Concept, însă ne așteptăm ca habitaclul să fie dominat de aceleași linii simple și de aceleași ecrane generoase pe care le-am observat în premieră pe conceptului prezentat în Frankfurt.

Comentarii (1)

  • someone
    oare numai eu vad un s2000 modern si electric ?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru