Hyundai Ioniq e anunțat de două noi schițe: trei mașini eco într-una singură

de Mircea Meşter
Marti, 05.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Considerat unul dintre principalii viitori rivali ai lui Toyota Prius, noul Hyundai Ioniq va putea fi hibrid, hibrid plug-in sau electrică, în funcție de ce dorește clientul atunci când o comandă. Deocamdată avem în față două schițe ale mașinii.

Hyundai continuă campania de teasing care va culmina cu prezentarea oficială a lui Ioniq, primul model din lume care va putea fi comandat de clienți fie ca hibrid, fie ca hibrid plug-in, fie ca electric 100%, în funcție de nevoile și de posibilitățile financiare ale clienților. Sud-coreenii ne fac cunoștință astăzi cu o schiță oficială a noului model, oferindu-ne în același timp o primă privire schițată în interiorul mașinii care, spun cei de la Hyundai, va revuloționa modul în care este privit un automobil din zona "verde" a industriei auto.

Conform celor de la Hyundai, prima piață care va face cunoștință cu modelul care va fi prezentat în premieră mondială în această lună va fi Coreea de Sud, Ioniq urmând să-și extindă apoi aria de acoperire în SUA și în Europa. Mai mult, constructorul asiatic anunță că a deschis deja listele de comenzi "pe unele piețe", fără să le numească.

Modelul, care este văzut de specialiștii auto ca un viitor concurent direct al lui Toyota Prius, este prezentat de Hyundai ca unul cu "contururi simple, dar modelate cu multă atenție".

Ioniq va avea o siluetă care seamănă cu cea a unui coupe, formă care facilitează o rezistență redusă la înaintare și, deci, o eficiență crescută. 

Acesta este interiorul noului Hyundai Ioniq.

via Hyundai

Comentarii (2)

  • Pare un bmw e36 compact :))))
    La fel ca frateso Veloster.
    2 6
  • Automarket, eu stiu ca va place circul, dar nu aveti de gând sa spuneti nimic despre Dakar? Nu de alta, dar in fruntea clasamentului este cineva care era no name in anii trecuti si are ca pilot pe un anume Leob. Nu stiu daca ati auzit de el ca e cam prost de felul lui. Defapt poate de-asta nu scrieri nimic. Pentru ca nu are rost.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru