Hyundai Kona, surprins înainte de prezentarea oficială. Noul SUV mic al coreenilor vine cu un design exterior atipic

de Mircea Meşter
Marti, 09.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Hyundai Kona, reprezentantul mărcii Hyundai în segmentul SUV-uruilor de clasă B, va fi primul model al mărcii care va utiliza blocuri optice frontale duble. Estetic, Kona se diferențiază evident de restul gamei Hyundai.

Chiar dacă Hyundai a oferit până acum doar câteva imagini-teaser ale viitorului său SUV de segment B, marca sud-coreeană filmează în Europa viitoarele spoturi publicitare și de prezentare ale noului Hyundai Kona, ocazie cu care camerele curioșilor au reușit să surprindă noul model asiatic în versiune necenzurată.

Ei bine, avem surprize majore la nivel estetic, pentru că Hyundai Kona iese clar din șablonul de design al gamei, oferind o linie estetică care pare o combinație între Jeep Cherokee și modelele de clase mici oferite pe piața europeană de Citroen. Se remarcă mai ales blocurile optice duble, cele superioare fiind înguste și lungi, în timp ce cele așezate dedesubt au forme rotunde și sunt găzduite de o zonă din plastic contrastant extinsă din aripa frontală. Practic, singura zonă care păstrează legături cu restul gamei Hyundai este grila frontală trapezoidală.

Noul Hyundai Kona va fi construit pe platforma actualului hatchback i20 și urmează să fie lansat pe piață pentru a se lupta cu greii segmentului B, așa cum sunt Renault Captur și Peugeot 2008.

via Carspotting Portugal (FB)

Comentarii (3)

  • bai tata
    ce-i cu fata aia de C4 cactus
    9 3
  • Rusie !!! Stiam ca , coreenii nu sunt chinezi sa copieze tot ce se produce in alte parti ale lumii civilizate. C4 Cactus din fata ? Prea de tot....lipsa de inspiratie...
    10 3
  • Asta e un altfel de i20 Active?
    Care mai e diferenta intre cele 2? Vor cere 5000 euro in plus pentru ca are plastice pe aripi...
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru