Hyundai va lansa gama N Sport: punte între gama normală și versiunile sportive N

de Daniel Popescu
Joi, 08.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va dezvolta o gamă N Sport ca punte de legătură între modelele standard și cele de performanță N, iar acestea vor primi pneuri speciale și noutăți de design interior și exterior.

Hyundai i30 N (foto) a devenit în vara anului trecut primul model de performanță de serie al constructorului asiatic, iar gama urmează să fie îmbunătățită în viitor cu numeroase ale modele.

Hyundai intenționează însă să profite cât mai mult de brandul N și a confirmat că va dezvolta o gamă intermediară numită N Sport. Astfel, modelele care vor purta brandul N Sport vor beneficia de pneuri speciale și de update-uri în materie de design pentru a avea o estetică mai sportivă.

În schimb, aceste modele nu vor avea parte de nicio îmbunătățire de natură tehnică la nivelul sistemului de propulsie sau al suspensiilor. "Aceste modele nu vor primi motoare diferite, frane mai mari sau suspensii noi, dar vor fi adaptate pentru o experiență de condus mai sportivă. Un astfel de pachet ar putea include pneuri diferite decât cele din gama obișnuită", explică Albert Bierman, șeful diviziei de performanță N.

De asemenea, acesta a confirmat că un model ar putea primi versiune N Sport chiar dacă nu beneficiază deja și de versiune N.

Oficialul nu a menționat ce modele ar putea intra pe această listă, însă a precizat că orice model din gama are potențialul de a primi la un moment dat o versiune N Sport.

În plus, Hyundai a anunțat anterior că, datorită succesului gamei N, vrea ca cele mai multe modele ale mărcii să aibă "o ținută de drum mult mai implicată" pentru a fi văzute drept "mașini gata să îți ofere plăcerea de a conduce".  

Via Motor1, Car and Driver

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru