Hyundai va lansa un rival pentru Nissan Juke în 2017

de Bogdan Mirică
Vineri, 01.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai vrea să profite de pe urma creşterii pe care o înregistrează segmentul SUV-urilor mici şi promite un rival pentru Nissan Juke în anul 2017.

Urmareste Automarket
Hyundai vrea să fure din clienţii lui Nissan Juke şi plănuieşte să lanseze un crossover de segment mic în 2017. O confirmă chiar Dave Zuchowski, preşedintele executiv Hyundai America de Nord, într-un interviu acordat publicaţiei Edmunds.

Zuchowski a făcut lumină în planurile de viitor ale constructorului coreean, anunţând un facelift pentru Elantra în 2015 şi o nouă generaţie pentru crossover-ul ix35 la scurt timp după aceea.

Gândiţi-vă la un SUV care ar putea să semene cu Juke sau la un SUV cu design colţuros şi dinamic.

Dave Zuchowski
preşedintele executiv Hyundai America
Pe lângă aceste informaţii, oficialul Hyundai a anunţat că se află în curs de dezvoltare şi un nou crossover, poziţionat sub actualul ix35 şi orientat către clienţii din generaţia Y.

Zuchowsky susţine că SUV-ul de clasă mică îşi propune să fie complet diferit de ceea ce am văzut până acum în gama Hyundai, departe de a semăna cu fratele său mai mare ix35.

În anul 2011, Hyundai prezenta oficial conceptul Curb, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Mai multe voci susţin că prototipul Curb ar putea servi ca inspiraţie pentru viitorul mini-SUV din 2017.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru