Imagini noi ale conceptului electric de la Kia: debut pe 5 martie la Geneva

de Paul Cosma
Miercuri, 27.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat două noi imagini teaser pentru conceptul 100% electric pe care îl va lansa la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul Kia va fi dezvăluit pe data de 5 martie.

După ce săptămâna trecută au anunțat lansarea unui concept 100% electric la Geneva, oficialii Kia au prezentat acum încă două imagini ce înfățișează viitorul prototip.

Conceptul a fost desenat de specialiștii Kia de la centrul de design din Frankfurt și reprezintă “dorința de progres în lumea electrificării”.

Kia spune că vrea să “surprindă” publicul cu noul concept, menționând că designul s-a concentrat mai degrabă pe latura emoțională a electrificării”. Conceptul electric Kia va debuta pe 5 martie la Geneva.

Constructorul și-a îmbogățit semnificativ gama de modele electrice și hibride în ultima perioadă și are în continuare planuri ambițioase.

Kia va lansa o versiune plug-in hybrid pentru versiunea break a lui Ceed, care va utiliza același sistem de propulsie de pe Niro PHEV: motor pe benzină de 1.6 litri cuplat la un motor electric de 59 kW (80 CP) pentru un total de 141 de cai putere.

Pe termen mai lung, Kia intenționează să introducă versiuni plug-in hybrid și pentru Sportage sau Sorento, cu scopul de a scădea cantitatea de emisii.

Via Kia

Comentarii (1)

  • ce nebunie in bordul ala :) am numarat 15 "ecrane"....nu e rau, daca se sparge unul raman restu' de rezerva

    imi place ca revine si o obsesie mai veche din anii '90 a volanului sub forma de mansa de avion
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru