Împrumut de la Ferrari: Maserati Levante GTS va primi anul viitor un motor V8 de 530 de cai putere

de Petre Barac, Foto: Maserati
Luni, 18.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Levante va fi disponibil anul viitor într-o variantă GTS, care va fi propulsată de un V8 de 530 de cai putere împrumutat de la Ferrari.

Lansat anul trecut la Geneva, Levante este primul SUV al italienilor de la Maserati. Modelul italian va avea o versiune GTS începând din 2018, urmând să beneficieze de motorul turbo de 3.8 litri și 530 de cai putere care se regăsește și pe Maserati Quattroporte GTS.

Maserati Levante GTS ar urma să-și depășească rivalul Porsche Cayenne Turbo (520 de cai putere), dar să fie sub Range Rover Velar SVR la performanța motorului în condițiile în care SUV-ul britanic anunță 550 de cai putere.

În plus, Levante GTS va primi alte setări mai performante ale suspensiei, care vor spori controlul în dauna confortului. Prețul pentru noul SUV ar urma să pornească de la aproximativ 90.000 de euro, devenind cel mai scump din familia Maserati.

Pe lângă GTS, italienii au anunțat că vor dezvolta și o versiune plug-in hybrid pentru Levante.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Cayenne are 550 de cai
    4 3
  • Cayenne Turbo are 550 de cai
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru