Jaguar F-Type ar putea primi versiune 100% electrică până în 2021: “Mașinile sport nu sunt într-o zonă de creștere, dar există un viitor pentru F-Type”

de Paul Cosma
Marti, 20.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a anunțat că viitorul F-Type ar putea primi o versiune 100% electrică până în 2021, în ciuda succesului de care se bucură SUV-urile și în contextul în care mașinile sport nu se mai bucură de aceeași atenție din partea clienților.

Lansat în urmă cu 5 ani, Jaguar F-Type nu s-a bucurat de un success prea mare în rândul fanilor, sportiva cu două locuri fiind vândută în circa 50.000 de unități la nivel global de la data apariției.

În prezent, segmentul mașinilor sportive este în scădere, parțial ca urmare a faptului că numeroși clienți se îndreaptă spre SUV-uri, care au început de asemenea să ofere performanțe foarte bune.

Cu toate acestea, Jaguar crede în viitorul lui F-Type și spune că ia în calcul ca următoarea generație a modelului său să primească o versiune 100% electrică până în 2021, potrivit publicației Autocar,

Strategia Jaguar este ca fiecare mașină nouă pe care o va lansa după 2020 să aibă cel puțin o formă de electrificare, respectiv electric, plug-in hybrid sau hibrid.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru