Mai agresiv ca niciodată: noul Peugeot 508 va prelua elemente de design de la conceptul Instinct

de Daniel Popescu
Luni, 20.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Peugeot 508 va avea un design mai agresiv prin adoptarea unor elemente de la spectaculosul concept Instinct, inclusiv forma verticală a luminilor LED de zi.

Peugeot a reușit să stârnească aprecieri pentru spectaculosul concept Instinct (foto) dezvăluit cu ocazia târgului de tehnologie Mobile World Congress, datorită unui design agresiv care nu se regăsește de regulă pe modelele constructorului.

Chiar dacă francezii au explicat că Instinct nu anticipează lansarea unui model de serie, reprezentanții mărcii au confirmat acum că unele elemente de design vor fi adoptate de viitoarea generație a lui Peugeot 508. Printre ele se va număra și forma verticală a luminilor LED de zi.

"Instinct este un vehicul scurt, dar îl putem scala. Nu facem niciodată degeaba astfel de concepte, ci vă trimitem niște mesaje legate de design. Ceea ce vedeți la partea frontală a acestei mașini vă oferă unele informații despre următorul pas pe care îl vom face", spune Gilles Vidal, șeful departamentului de design al Peugeot.

Viitorul Peugeot 508 va utiliza platforma EMP2, ceea ce îi va permite să aibă inclusiv propulsie hibridă,  iar acesta va avea inclusiv elemente asociate în mod obișnuit cu modelele premium, potrivit directorului de produs Laurent Blanchet.

"Vrem să ne poziționăm ca cel mai înalt brand mainstream.

Înseamnă că nu vrem să fim premium, pentru că există un alt brand pentru asta, și anume DS. Vrem să fim un brand generalist foarte bun, iar pentru asta trebuie să fim prezenți în segmentul D", afirma Blanchet.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru