Imagini cu viitorul Peugeot 508 facelift. Design exterior revizuit

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Peugeot au publicat un teaser video cu viitorul 508 facelift. Cu această ocazie, constructorul din Hexagon a confirmat și data lansării: 24 februarie 2023.

Actuala generație Peugeot 508 a debutat în 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Așadar, acum este un moment numai bun pentru un facelift, care să îl ajute, mai departe, în lupta cu rivalii din gamă.

Francezii tocmai au publicat un teaser video cu viitorul 508 facelift. Mai mult, au confirmat data lansării, evenimentul urmând să aibă loc în data de 24 februarie.

În clipul alăturat este prezentată versiunea 508 Peugeot Sport Engineered, dar noutățile de design vor fi preluate de toate versiunile din gamă. Ne referim aici la grila frontală revizuită și la noul logo al producătorului.

Cel mai probabil, Peugeot a operat câteva modificări și la nivelul farurilor și a spoiler-ului față. De asemenea, s-ar putea ca si stopurile să fi fost revizuite.

Fiind vorba despre un facelift, gama de motorizări ar putea rămâne neschimbată.

Așa cum spuneam, noul Peugeot 508 facelift va debuta în 24 februarie.

via Peugeot

Comentarii (2)

  • Sa vedem cum arată acest facelift și îl voi cumpăra, în loc de Superb
    8 5
  • am vazut 2 ieri pe dealul negru colantate in camuflaj. unul era sedan, celalalt break. chiar ma intrebam daca urmeaza sa apara in curand 508 facelift si mai ales de ce le testeaza in romania?? daca ar fi fost de la renault/dacia, as fi inteles dar stellantis?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru