Mercedes-Benz Clasa X ar putea avea un nou rival: Land Rover nu exclude lansarea unui pick-up bazat pe viitorul Defender

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Defender ar urma să fie lansată în 2018. Conform zvonurilor, din 2020, am putea vedea și un Defender pick-up. Modelul va fi comercializat în SUA, America de Sud, Europa și Africa.

Land Rover dezvoltă în prezent o nouă generație pentru clasicul model de off-road Defender, despre care se vehiculează că va fi prezentată oficial în cursul acestui an, urmând ca vânzările să înceapă în 2019.

Dar voci apropiate companiei spun că viitoarea generație Defender va avea și o variantă pick-up pe care o vom vedea în 2020. Noul Defender pick-up ar urma să fie disponibil în SUA, Europa, America de Sud și Africa și, cel mai probabil, va fi oferit doar într-o versiune single-cab.

Până în acest moment știm că viitoarea generație Defender va miza pe o versiune derivată a platformei noului Discovery, iar motorizările vor fi preluate din familia Ingenium.

La nivel estetic, noul Defender promite un plafon plat, o zonă frontală pătrățoasă, dar și elemente de caroserie rotunjite, gândite special pentru a atrage și publicul tânăr.

Noul Defender va fi cel mai capabil model pentru escapadele off-road, întrucât vă fi înzestrat cu tehnologie de ultimă generație, mai avansată chiar și decât cea de pe actualul Discovery.

Toate aceste noutăți au scopul de a păstra caracterul tradițional al modelului, dar și de a atrage clienți noi din rândul generațiilor tinere.

Reprezentanții constructorului britanic își doresc ca noul Defender să atragă anual 100.000 de comenzi.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru