Miza pe verde: noile Honda Civic și CR-V vor primi versiuni hibride până în 2020

de Bogdan Mirică
Miercuri, 26.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda va încerca o hibridizare masivă a gamei. Japonezii au în plan un Civic și un CR-V hibrid, lansate până la finalul acestui deceniu.

Debutul Honda în segmentul hibrid a fost ceva mai timid decât cel al rivalilor de la Toyota. Vechiul Insight nu s-a bucurat de același succes ca Prius, iar asta a dus la decesul său prematur. Cu toate acestea, Honda continuă eforturile sale de hibridizare și promite că va avea rezultate bune în următorii ani.

De altfel, japonezii au îndrăznit să facă și o proiecție pe termen lung. Takahiro Hachigo a declarat că până în anul 2030 speră să crească numărul mașinilor hibride vândute la nivel global. Niponii estimează că până atunci, două treimi din gama sa de mașini va fi hibridizată.

Urmareste Automarket
O pondere importantă o va avea și piața din Statele Unite, acolo unde Honda vrea să vândă un milion de hibrizi pe an, în 2030.
Un obiectiv ambițios având în vedere că în primele șase luni ale lui 2016 Honda a vândut doar 2329 de mașini.

Oficialul Honda se bazează pe o infuzie de mașini hibride în următoarea perioadă. Pe listă se află versiuni electrificate ale modelelor CR-V și Civic, abia prezentate sub forma unei noi generații. Ambele ar urma să sosească până la finalul lui 2020. Lor li se va alătura un sedan hibrid alimentat la priză.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru