Nissan Leaf Nismo: primele imagini oficiale cu viitorul concept pregătit de japonezi

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va expune noul Leaf Nismo Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul afișează modificări estetice, dar promite și ceva îmbunătățiri în dreptul performanțelor.

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu viitorul concept Leaf Nismo. Prototipul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 25 octombrie.

Conceptul pregătit de niponi are la bază noua generație Leaf și promite o serie de accesorii gândite de divizia Nismo. Japonezii au condimentat vehiculul electric cu o bară frontală mult mai agresivă, cu jante cu un design nou încălțate cu pneuri de performanță și cu un difuzor spate restilizat. Totodată, divizia Nismo a pregătit și o serie de elemente vopsite în roșu.

Așa cum era normal, japonezii mizează pe aceeași nuanță de roșu și pentru accesoriile de la nivelul habitaclului.

Nissan spune că Leaf Nismo Concept integrează o suspensie ceva mai rigidă și folosește o electronică modificată pentru a genera o accelerație îmbunătățită indiferent de viteză. Dar pentru a afla noile performanțe realizate de Leaf Nismo Concept trebuie să așteptăm până în 25 octombrie.

Comentarii (3)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    frumos concept sporttiv " sunt sigur ca si varianta de serie acestuia noul Nissan Leaf 2 Nismo va arata la fel dar probabil cu mici modificari diferite " fata de modelul concept sportiv " si probabil Noul Nissan Leaf 2 Nissmo in varianta de serie va fi lansat la cateva luni distanta fata de varianta normala Noul Nissan Leaf 2 hatchback Ev cand va fi lansata in Europa in prima parte a anului viitor din Ianuarie 2018 ! :) :-) (y)
    3 1
  • Turbo_Frunza :))
    1 0
  • Ararta mult mai bine decat prima generatie. (Leaf)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru