Noi indicii despre viitorul BMW Z4: imagini cu modelul german sub camuflaj în timpul testelor (VIDEO)

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW Z4 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Roadsterul producătorului bavarez va debuta în 2018 și va prelua o serie de detalii estetice de pe conceptul cu același nume.

Constructorul german BMW a prezentat Z4 Concept (foto) în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Prototipul expus și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt anunță un viitor model de serie gata să debuteze în 2018.

Testele cu viitoarea versiune de producție au demarat, iar acum avem ocazia să vedem un exemplar pe circuitului de la Nurburgring. Viitorul Z4 va folosi un plafon de tip soft-top și va prelua o serie de elemente de design pe care le-am văzut deja pe conceptul expus la Pebble Beach.

În dreptul motorizărilor, Z4 va miza pe propulsorul pe benzină de 2.0 litri în versiunile de putere de 184, respectiv 252 de cai. De asemenea, nemții vor oferi și motorizarea de 3.0 litri. În absența unei versiuni M, cel mai potent Z4 va purta indicativul Z4 M40i. Acesta va beneficia de cei 335 de cai putere oferiți de propulsorul de 3.0 litri. Vocile apropiate companiei spun că aceeași motorizare va fi oferită și într-o variantă de 385 de cai. O versiune cu sistem hibrid de propulsie este scoasă din calcule.

Viitorul BMW Z4 ar urma să fie produs în cadrul uzinei Magna-Steyr din Austria.

Conform informațiilor apărute, roadsterul german va împărți linia de producție cu viitorul Toyota Supra.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru