Opel Grandland X primește o versiune nouă: diesel de 177 CP cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Grandland X este disponibil cu o nouă motorizare diesel. Propulsorul de 2.0 litri produce 177 de cai și este cuplat la o cutie automată cu opt trepte.

Opel Grandland X a fost prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Acum, oficialii constructorului german vin cu o motorizare nouă, dar și cu o versiune de top.

Opel Grandland X va putea fi comandat cu un motor diesel de 2.0 litri împrumutat de la Peugeot 3008 GT. Motorul produce 177 de cai putere la 3.750 rpm și 400 Nm începând cu 2.000 rpm. Alături de acest propulsor, nemții oferă și o cutie automată cu opt rapoarte. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 9.1 secunde, iar viteza maximă se oprește la 214 km/h.

Conform oficialilor Opel, Grandland X echipat cu motorul diesel de 2.0 litri consumă 4.8-4.9 litri/100 de km în regim mixt, iar emisiile de CO2 se cifrează la 126-128 grame/km. Prețul pe piața din Germania pentru acest Grandland X echipat cu motorul diesel de 177 de cai este de 37.320 de euro cu TVA.

În același timp, Opel lansează și versiunea de echipare Ultimate. Aceasta poate fi selectată indiferent de motorizarea aleasă și oferă elemente de caroserie noi și un interior cu accente premium.

La nivel exterior, varianta Ultimate integrează jante de 19 inch în două nuanțe, bare pentru portbagaj argintii și plafon și oglinzi vopsite în negru. La interior, clienții se vor bucura de scaunele certificate AGR, accesorii îmbrăcate în piele, pedale din aluminiu și un sistem audio cu 8 difuzoare semnat Denon. Sistemul de infotainment este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și vine alături de un ecran tactil de 8 inch.

Comentarii (1)

  • Da, si doar cu tractiune fata! Multumim, dar NU!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru