Peugeot 4008 - Preţuri şi dotări pentru România

de Daniel Popescu
Vineri, 07.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul compact Peugeot 4008 este disponibil în România începând cu luna septembrie şi are un preţ de pornire de aproape 34.000 de euro pentru versiunea cu motor diesel de 115 CP.

Peugeot a anunţat preţurile pentru România ale modelului 4008, SUV-ul compact din portofoliul mărcii care a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Chiar dacă pe plan internaţional este disponibil şi în două versiuni pe benzină, Peugeot 4008 va putea fi achiziţionat pentru moment din România doar în cele două variante diesel.

Versiunea de bază mizează pe un motor HDi de 1.6 litri, 115 CP şi 270 Nm (280 Nm cu overboost) şi are un preţ de pornire de 33.967 de euro, în timp ce pentru versiunea de top va trebui să scoţi în plus din buzunar peste 2.000 de euro. Aceasta din urmă este propulsată de o unitate HDi de 1.8 litri, 150 CP şi 300 Nm şi are un preţ de plecare de 36.292 de euro.

Printre dotările standard oferite în cazul ambelor versiuni se numără airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager, airbag-uri laterale faţă, asistenţă la parcare şi la pornirea în pantă, faruri xenon, spălător de faruri şi oglinzi exterioare încălzite şi reglabile electric. În schimb, printre dotările opţionale se află şi sistemul de navigaţie dotat cu cameră de mers înapoi, pentru care va trebui să virezi în conturile constructorului francez încă 2.595 de euro.

Peugeot 4008 este înrudit cu C4 Aircross, cele două modele fiind construite pe platforma lui Mitsubishi ASX.

Via Peugeot

Comentarii (25)

  • daca schimbau si interiorul ala de sandero, pardon de mitsubishi asx cred ca isi mai merita pretul de 34 de mii de euro, si asta daca erai un roman norocos fara frustrari care a trecut deja de multi ani de perioada "masina nemteasca e nemteasca" dar asa...

    prea mare pretul chiar si pentru un fan peugeot.
    49 1
  • Cosmin19
    Cum 36.000 de euro pentru varianta cu 150 de cai putere?
    Este exorbitant pentru un peugeot. Mitsubishi ASX tot cu 150 de cai putere porneste de la 24.000 de euro. Cum justifica astia diferenta de pret?
    46 0
  • Mie unul mi se pare foarte scump!!!
    34 3
  • Sa zicem interesat acest ASX, insa sigur C4 Aircross va arat mai bine.
    In alta ordine de idei pretul este OK...:), pardon KO.....
    Nu inteleg cum poti sa cer banii astia pe o masina pe care o iei gata facuta de la niponi, ii pui cateva brizbriz-uri europene si gata.... voila !!!
    Daca nu ma insel Qashqai cere pe variantele de top suma pe care francezi o cer pe entry-level diesel.... pacat
    27 1
  • @cosmin19
    unde mai pui ca unitate de 150 cp nici macar nu este un hdi autentic, este un motor de mitsubishi cu sigla hdi... ori eu cand imi cumpar un peugeot il cumpar in mare parte pentru design si mai ales pentru motorizarile hdi... la fel si cu honda care trebuie sa o cumperi pe benzina, la fel ca meltenii cu branza de oaie la gura care isi cumpara passat neaparat tdi si tot asa...

    in concluzie nu isi merita banii din punctul meu de vedere...
    24 6
  • Da, si mie mi se pare cam scump. Dar daca tinem cont ca in ultimii ani preturile la Peugeot au cam crescut fata de concurenta, masina asta are un pret... normal. E drept ca vine bine echipata inca din standard, insa poti sa gasesti ceva asemanator (si bun) chiar si cu 5000 de euro mai ieftin, gen Toyota Rav 4. Sau ASX, de ce nu?!
    22 4
  • De cand un peugeot costa cat un Volvo XC60?!!
    21 4
  • Bogdan
    Sau cat un Q3??Si se mai mira ca dc nu au vanzari.Lumea n-o sa-l cumpere cel putin la pretul asta,asa cum nu a avut vanzari mari nici 4007 cu C-crosser.In schimb Outlanderul s-a vandut destul de binisor.Explicatia???.
    15 2
  • Ca design imi place, desi pana si grila este adaptata de pe ASX.
    Nu stiam de unde mi se pare cunoscuta motorizarea 1,8 hdi, care de fapt este Mitsubishi, cum a spus cineva.

    Pretul insa mi se pare exagerat. Ai multe optiuni pana la suma aceea.
    10 2
  • un oarecare
    Indata o sa-l vedeti la promotie...stilul lor ....discount de 7-8000 de euro care defapt e pretul corect!
    14 2
  • Sigur e o greseala de tipar,altfel potentiali clienti or sa astepte promotiile cu discount de 50% la acest model.
    11 4
  • Nici ASX nu e ieftin pt. ce ofera, un interor banal pe care n-au putut pune nici macar o clima multizona. C4 Aircross e deja un pic mai scump pt. un mic facelift exterior la ASX, iar 4008 este o bataie de joc ca si pret.
    Vanzarile la ASX sunt pe nicaieri, foarte departe de Qashqai, Tiguan, Sportage sau ix35.
    4008 va fi cumparat doar de habarnisti care nu realizeaza ca pt. un mic facelift exterior platesc cateva mii (multe) de euro in plus fata de un ASX.
    8 6
  • Mda, mai bine un Koleos...
    9 14
  • @LauCalin
    scuza-ne, noi radem, mai facem o caterinca dar totusi nu intrecem limita.... putina decenta totusi... koleos e masina pentru tine si posesorii de logan (nu am nimic cu ei, Doamne Fereste) sau reno in rate pe 5 ani... in rest, ori ai vrut sa ai cel mai tare comentariu ori nu ai condus orice altceva de Reno (orice e mai bun ca un Reno, si o lada de bere cu roti).

    seara buna
    14 21
  • Va avea multe succesuri tabla asta! Multe tare! Vai de capu' lor, in ritmul asta vor inchide toate uzinele din Franta!
    11 4
  • Se pare ca nu ai inteles ironia mesajului meu. Evident ca nu as alege un Samsung... pardon Renault Koleos in detrimentul acestei masini, care recunosc ca arata foarte bine. Insa asa cum am mai zis, pretul e totusi cam mare. Daca era de pe la 25-26000 in sus mai ziceam. Dar poate asta va fi pretul de oferta promotionala.

    In trecut au fost niste discutii mai mult sau mai putin amuzante referitoare la Renault.
    10 5
  • la 34K iti iei un CX-5, full, prefer Mazda!
    5 4
  • Are un pret exorbitant. Este defapt un Mitsubishi ASX + 10 000 eur. Oricum majoritatea SUV-urilor gen Rav 4, CRV, IX 35, Q, etc [nu off road-erelor] au preturi foarte mari comparativ cu ce ofera in plus fatza de o masina obisnuita, mai ales atunci cand sunt facute pe platforma masinii obisnuite. Daca ma mai loveste norocul odata voi cumpara o Honda CRV fara nici o ezitare la 26 000 eur [pe benzina ce-i drept :) ]
    2 1
  • @laucalin
    nu o mai intoarce ca la buzau, esti un fan reno spalat pe creier, aparent fara prea multa cultura, si fara nici un gram de obiectivitate sau rationament...
    4 20
  • Domnu', nu vorbiti fara sa stiti! Ca ma faceti sa ma amuz mai rau. Nu ma credeti? Uitati-va prin arhiva comentariilor mele.Dar alea de acum o jumatate de an, ca sunt cele mai interesante. Cred ca John stie mai bine. ;)
    Asta apropo de creierii spalati. :))
    12 4
  • oooo yoooooooooyyy! cind a aparut si am vrut 308 hdi era 18000 cu dotari de logan....dupa aia(2 ani) m-au rugat cu 10900(cu tichete fireste) si cu ceva dotari pe ea si am acceptat...asta ori va primi niste discont-uri de 40-50% (dupa cum zicea cineva de mai sus)ori n-o sa stie lumea cine-i 4008
    7 1
  • no´ ccp, daca nu erai chitra iti mai ungeau o reducere si ajungeai la 10 mii dar asa... macar e fainosag hdi-ul, sa o stapanesti sanatos.
    4 0
  • leul-pardu
    "De cand un peugeot costa cat un Volvo XC60?!!"

    Cam de cand Volvo ia motoare de la Peugeot ;)
    4 0
  • Cocalaru Sef
    36000 euro cu 150 CO si un portbagaj de 415 litri????????????
    Pret DDP?????? Adica sa adaugi si 24% TVA si alte marunte taxe atunci cand o cumperi???????
    Pai atunci iti iei un Santa Fe sau un Tuareg...
    2 0
  • Gasesti la 36.000 un Audi Q5 la mana a doua si cu 30.000 km la bord decat frantuzeasca asta de tot rasul. Am condus un peugeot ca prima masina un 206 in primii 2 ani scoatea motorul un zgomot ca ma auzea tot cartierul, imi era si rusine cand demaram....a doua mea masina a fost un santa fe in 2007 cumparat..super masina se vedea diferenta dintre korea si franta. Acuma daca e sa schimb masina mai bine cumpar un Audi Q3 decat porcaria asta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru