Porsche introduce o nouă versiune în gamele 911 şi Boxster: Black Edition

de Sebastian Toma
Luni, 18.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche oferă o nouă versiune în gamele Boxster şi 911 Carrera, numită Black Edition. În cazul ambelor modele, aceasta aduce o vopsea exterioară neagră şi mai multe dotări faţă de echiparea de bază.

Porsche 911 Carrera şi Boxster sunt oferite şi într-o versiune specială numită Black Edition. Aceasta are o temă interioară şi exterioară bazată pe negru şi se bucură de o listă de dotări mai generoasă decât echipările standard. Ambele modele în varianta Black Edition prezintă o nuanţă exterioară de negru şi au ornamente la interior tot pe aceeaşi culoare. În plus faţă de cele menţionate mai sus, variantele Black Edition ale ambelor modele sunt echipate cu un volan Sport Design, tempomat, senzori de ploaie, oglindă centrală cu funcţie automată anti-orbire şi sistemul Porsche Communication Managament cu modul de navigaţie.

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Varianta Black Edition a lui Boxster vine în standard cu faruri bi-xenon cu funcţia Porsche Dynamic Light System, jante din aliaj de 20 inch Carrera Classic şi dotări suplimentare la interior cum ar fi climatizare pe două zone, scaune încălzite şi pachetul audio plus.

REPORTAJ: Supradoză de senzaţii

Urmareste Automarket
Porsche 911 Carrera Black Edition este disponibil atât în compania caroseriei Coupe, cât şi în varianta decapotabilă şi poate fi comandat în ambele configuraţii de tracţiune: spate sau integrală. În standard, modelul are faruri LED cu sistemul Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+), jante de 20 inch preluate de la 911 Turbo, scaune încălzite, sistem audio surround de la Bose, senzori de parcare faţă şi spate şi cameră de marşarier.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru