Prima fotografie oficială cu Skoda Kamiq: SUV-ul dedicat pieței din China va fi prezentat în 25 aprilie

de Cornel Șocariciu
Luni, 23.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima imagine oficială cu viitorul Kamiq. "SUV-ul de oraș" va fi comercializat exclusiv pe piața din China, iar prezentarea oficială va avea loc în 25 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

În ultimii șapte ani, China a reprezentat cea mai bună piață de desfacere pentru Skoda. Conform oficialilor constructorului din Mlada Boleslav, peste 2.350.000 de mașini au fost livrate pe piața asiatică, din 2007 (anul în care Skoda a reintrat pe piața din China) și până în acest moment.

În 2017, Skoda a livrat în China 325.000 de mașini, un record pentru compania din Cehia. Dar Skoda nu se oprește aici și își dorește ca până în 2020, valoarea livrărilor să ajungă la 600.000 de unități pe an.

Pentru a atinge aceste valori, cehii au pregătit o ofensivă în segmentul SUV. Kodiaq, Karoq și acum, Kamiq. Noul Skoda Kamiq, SUV-ul dedicat exclusiv pieței din China, va fi expus oficial în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prezentarea lui Kamiq va avea loc în 25 aprilie, dar prima poză oficială a fost publicată astăzi.

Așa cum ne așteptam, cel mai mic SUV din gama Skoda preia elementele de design de pe Karoq și Kodiaq. Zona frontală este dominată de o grilă de dimensiuni generoase, iar blocurile optice sunt derivate din cele pe care le-am admirat pe Kodiaq.

Skoda spune că noul Kamiq este un SUV de oraș, însă nu oferă detalii cu privire la dimensiunile caroseriei. În același timp, cehii nu oferă informații nici despre interiorul lui Kamiq și nici despre gama de motorizări. Cu detalii complete despre noul SUV Skoda vom reveni în 25 aprilie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru