Feedback

Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit

Publicat Luni, 08.01.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit - Poza 1
Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit - Poza 2
Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit - Poza 3
Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit - Poza 4
Hyundai a publicat un nou set de imagini teaser cu viitoarea generație Veloster. Modelul ar putea fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește o nouă generație Veloster. Conform zvonurilor, modelul constructorului asiatic ar putea debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în 14 ianuarie.

Pentru a trezi și mai mult interesul fanilor, Hyundai a publicat o serie de imagini teaser cu noua generație Veloster. Noul set de fotografii pregătit de constrctorul asiatic include și o schiță a interiorului.

Hyundai a pregătit un volan teșit atât în zona superioară, cât și în partea de jos, un instrumentar de bord modern și o consolă centrală dominată de un ecran generos.

Viitoarea generație Veloster ar urma să fie oferită și într-o variantă sport. Aceasta o să facă parte din gama N și vocile spun că vom vedea același motor utilizat și de i30N (2.0 litri, 275 de cai putere și 353 Nm pe versiunea N Performance). Rămâne de văzut dacă Hyundai o să reintroducă Veloster și pe piața din Europa.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru