Primele imagini cu Skoda Fabia Combi Scoutline facelift: protecții suplimentare și doar motorizări pe benzină

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele fotografii și detalii referitoare la Fabia Combi Scoutline. Modelul oferă protecții suplimentare, jante cu diametrul de 17 inch și doar motorizări pe benzină.

La începutul anului, Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la Fabia facelift. Pentru prima oară, modelul subcompact din gama Skoda primește blocuri optice LED și stopuri LED, iar designul acestora este ușor modificat. De asemenea, cehii au pregătit și jante din aliaj cu diametrul de 18 inch.

Acum, Skoda a publicat primele fotografii cu versiunea Fabia Combi Scoutline. Modificările exterioare amintite mai sus sunt preluate și de noua variantă. Totodată, cehii au pregătit elemente noi de protecție pentru partea inferioară a caroseriei, spoilere ușor restilizate și praguri laterale îmbunătățite.

Vechea versiune Fabia Combi Scoutline.
Skoda Fabia Combi Scoutline facelift.

Carcasele oglinzilor sunt argintii, iar caroseria se bucură de acum de inserții de culoare neagră. Pe plafon au apăruta bare de amarare, iar clienții pot opta pentru jante de 17 inch Braga (standard jante de 16 inch Rock).

Skoda Fabia Combi Scoutline facelift este disponibil doar cu motoare pe benzină cu 3 cilindri de 1.0 litri: unitatea MPI produce 75 CP, în timp ce motorul turbo TSI poate fi comandat în versiuni de 95 CP și 110 CP.

Pe motorul TSI, Skoda a optat și pentru montarea unui filtru de particulare. Cehii nu vor oferi și motorizări diesel.

Comentarii (11)

  • Balzac
    Oribil desig!
    16 7
  • @balzac : pe langa fosta generatie de Combi asta e un adevarat .."Giugiaro" ! E un plus considerabil as spune si o sa vedem asta la vanzari. Are ca target o felie mare din piata de clienti pt. care design-ul nu este criteriul primordial ci practicalitatea, constructia si fiabilitatea ,iar felia asta va fi intotdeauna acolo si Skoda stie asta si stie poate cel mai bine cum sa i se adreseze. Ceea ce pt. tine e "oribil" pt. multi altii e exact ceea ce cautau sau asteptau de la un ...mic automobil practic .
    17 5
  • SIMPLE MINDS
    @Balzac

    Honore ,mai bine asterneai :-))...........*Conception horrible*(h muet)
    9 2
  • Andrei
    Skoda are un singur model care arata bine: Octavia. De-a lungul timpului linia acestui model a fost pastrata tocmai pentru ca e reusita. Insa restul.. si aici ma refer la toate celelalte modele Skoda arata pur si simplu URAT.
    8 15
  • @ Andrei
    cred ca ai confundat Octavia cu Superb
    10 6
  • Pe langa uratenia asta, skoda favorit si felicia erau chiar masini frumoase.:))
    7 7
  • mircea badea
    frumoasa ca un bmw sau merc..
    1 1
  • Rudolf D.
    Cel mai anost design pe care l-am vazut vreodata, fara sa fie neaparat o masina foarte urata.
    3 2
  • fun fact: la o mașină din asta design-ul exterior nu conteaza absolut deloc
    contează alte chestii: fiabilitate, spațiu, funcționalitate, confort, continuați voi...
    1 0
  • Cand mi-am luat ultima Skoda de acest tip nu am putut comanda scoutline pentru ca nu aduceau in Romania.Sa vedem daca o aduc pe asta si ce pret va avea in echparea de baza.As opta pentru acest model numai daca intruduc si varianta hibrid,pentru ca diferenta o recuperez de la stat,plus ca va avea un consum ce va tine cu proprietarul.Cine se uita doar la design si alte briz brizuri au dreptatea lor,eu ma uit la fisbilitste si utilitate plus consum real.
    0 0
  • Din nefericire nu va fi adusa si la noi.Am cerut date de la mai multi dealeri si nimic.Daca ar fi fost adusa apareau si preturile raportate la nuvelul de echipare si motorizari.Mai astept,poate,poate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru