Primele imagini cu viitorul Porsche 911: modelul sport va fi prezentat la finalul lunii noiembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 05.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat o serie de fotografii realizate în timpul testelor cu viitoarea generație 911. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii noiembrie.

Pregătirile pentru lansarea noului Porsche 911 au intrat în linie dreaptă, iar modelul va fi prezentat oficial la finalul lunii noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Acum, oficialii Porsche au publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație 911. Fotografiile oferite de constructorul german au fost realizate în timpul testelor, motiv pentru care modelul sport are o serie de elemente de caroserie acoperite cu camuflaj.

Conform producătorului din Stuttgart, exemplarele de test au parcurs peste 3 milioane de kilometri. Nemții au testat atât în zonele aride din Nevada și California unde temperaturile trec de 50 de grade Celsius, cât și în zona de nord a Finlandei, acolo unde terometrele indică -35 de grade Celsius.

Pentru că 911 este un sportiv pur-sânge, Porsche nu avea cum să scoată din ecuație testele de la Nurburgring sau probele de anduranță din Italia de pe circuitul de la Nardo. Cu detalii complete despre noua generație 911 vom reveni în 28 noiembrie.

Comentarii (2)

  • Nu credeam ca voi ajunge sa o spun vreodata, dar atat au imbunatatit modelul asta pana a ajuns mai frumos ca un Ferrari.

    In schimb italienii le-au facut tot mai agresive, acum sunt desenate de ingineri, nu de artisti.
    6 8
  • @DanG: daca esti ironic, e foarte bun comentariul :)
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru