Primele indicii despre noua generație Volkswagen Polo: imagini cu subcompacta sub camuflaj în timpul testelor (VIDEO)

de Daniel Popescu
Joi, 04.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un scurt clip video în care noua generație a subcompactei Polo este surprinsă sub camuflaj în timpul unor teste.

Prezentarea unor clipuri oficiale cu viitoare modele aflate sub camuflaj a început să devină o obișnuință din partea constructorilor. Ultimul înscris pe listă este Volkswagen Polo, care va primi o nouă generație pe parcursul acestui an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Noul Polo este dezvoltat pe platforma MQB A0 utilizată și de Seat Ibiza și de viitoarea generație Skoda Fabia, iar gama de motorizări va include și noua unitate de propulsie TSI de 1.5 litri, care va fi disponibilă în versiuni de 130 și 150 de cai putere și care este prezentă și pe Golf 7 facelift.

Nu va lipsi nici motorul TSI de 1.0 litri, în timp ce fanii propulsiei diesel vor avea de ales între mai multe versiuni ale motorului TDI de 1.6 litri.

Anterior am aflat detalii inclusiv despre viitorul Polo GTI, care va renunța la unitatea actuală TSI de 1.8 litri de 192 de cai putere în favoarea unui motor TSI de 2.0 litri și 230 de cai putere care a fost disponibil pe precedentul Golf GTI.

Creșterea de peste 30 de cai putere este destul de semnificativă și îi va permite compactei sportive să scadă timpul de accelerație de la 0 la 100 km/h la mai puțin de 6 secunde, comparativ cu cele 6.7 secunde necesare actualului facelift.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • WOW...noul polo...sau e un facelift sau e vechiul ? oricum va arata la fel ca acum 5 ani deci...booooooooooooooooring pana la exasperare
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru