Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor: versiunea 100% electrică vine după 2025

de Paul Cosma
Marti, 07.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va lansa anul viitor o versiune cu încărcare la priză pentru noua generație Range Rover Evoque. Britanicii se concentrează momentan pe hibridizare, astfel că o versiune electrică pentru Evoque este programată după anul 2025.

La sfârșit de 2018, Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul a dobândit atunci un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid.

Constructorul consideră că hibridizarea este calea pe care trebuie să o urmeze la ora actuală, iar în cel mult 12 luni va lansa o versiune PHEV (cu încărcare la priză) pentru noul Evoque.

Potrivit presei britanice, Evoque PHEV va avea un motor pe benzină de 1.5 litri și 200 de cai putere, alături de un motor electric de circa 100 CP.

Pentru cei care așteaptă un Evoque 100% electric, oficialii Land Rover au spus că acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, după 2025, atunci când va fi lansată o nouă generație a modelului.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru