Renașterea unor legende: Alfa Romeo va relansa modelele 8C și GTV în cel mult 4 ani

de Petre Barac
Vineri, 01.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunțat relansarea modelelor legendare 8C și GTV în următorii 4 ani. Strategia italienilor include și două SUV-uri noi, un frate mai mare și unul mai mic pentru modelul Stelvio.

Alfa Romeo are o nouă strategie de piață până în 2022, cu obiectivul să-și tripleze vânzările în următorii 4 ani. Fanii constructorului italian au mai multe motive de bucurie, după ce Alfa Romeo a anunțat relansarea unor modele legendare, precum 8C și GTV.

În plus, italienii vor lansa și două SUV-uri noi până în 2022. Este vorba despre doi frați pentru Stelvio, unul mai mare și unul mai mic, ca urmare a succesului înregistrat de primul SUV al companiei.

Noul Alfa Romeo 8C ar urma să aibă un motor biturbo de circa 700 de cai putere și o accelerație 0-100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Despre noul GTV știm că ar urma să fie o versiune coupe pentru popularul model Giulia, cu cel puțin 600 CP în varianta Quadrifoglio și tracțiune integrală.

Până în 2022, Alfa Romeo vrea să ajungă la vânzări anuale de 400.000 de mașini. Pentru acest an, vânzările sunt estimate la 170.000 de unități.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Corocsenie Adrian
    Ma bucur. Sper sa pastreze cat mai mult din stilul simplu si elegant al lui 8C....
    13 0
  • Grade Punto si Bravo se pare ca nu au "murit" degeaba.
    15 0
  • Mii de multumiri pentru mentionarea sursei. Cu tot cu linkul aferent. Nu de alta, dar voi sunteti complet pe langa subiect.

    Ce zice Autocar:
    The new 8C will be a twin-turbo mid-engined sports car with an electrified front axle delivering at least 700bhp with a 0-62mph time of less than three seconds.

    Ce zice Automarket:
    Noul Alfa Romeo 8C ar urma să aibă un motor biturbo de circa 700 de cai putere, tracțiune față și o accelerație 0-100 km/h în mai puțin de 3 secunde.

    Felicitari, tineti-o tot asa!
    10 0
  • Apropo de Alfa, voi ați văzut vreo Giulia pe strada? Eu am apucat să o văd doar la Iulius Mall Cluj, nu prea cred că se vinde marea speranță a italienilor.

    Până la urmă grupul FCA tot de vechiul 500 și variantele sale trage în Europa.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru