Să le zâmbiți șoferilor care conduc un Nissan! Ei sunt cei mai amabili și prietenoși conducători auto din Europa

de Bogdan Mirică
Marti, 16.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un studiu publicat de Universitatea din Cambridge arată că șoferii modelelor Nissan sunt cei mai pritenoși din Uniunea Europeană. Sunt mereu procupați de binele celuilalt și de justiția socială.

Etichetele puse în trafic pot fi uneori nedrepte. Spunem că șoferii modelelor BMW sunt agresivi și nu respectă regulile de circulație, dar ne bazăm doar pe câteva experiențe personale. Spunem că posesorii modelelor Honda sunt cei mai fideli brandului, însă iarăși ne bazăm doar pe supoziții. Nu a existat până acum o statistică clară privind aceste aspecte.

Universitatea din Cambridge a decis să pună capăt acestor presupuneri, mare parte dintre ele false, și să ofere Europei o statistică pertinentă a personalităților pe care le întâlnim în trafic. Potrivit universității engleze, șoferii Nissan sunt cei mai predispuși la a pune pe primul loc nevoile celorlalți. De asemenea ei sunt preocupați de evoluția economică și de justiția socială.

Richard Mills, omul care a coordonat proiectul, a declarat că ”oamenii care conduc un Nissan sunt văzuți ca persoane de încredere, cu o inimă bună, generoși și simpatici. Sunt plini de considerație și prietenoși și sunt de părere că toți ceilalți oameni sunt cinstiți și onești.

Nu tind să fie mereu competitivi sau egoiști.”

Având în vedere rezultatele, este lesne de înțeles că marea majoritate a șoferilor Nissan sunt implicați în relații de lungă durată, în care se simt confortabil.

via wcf

Comentarii (10)

  • Am prin zona niste "vecini" cu Patroluri incarcate cu bate de bassebal, i parca au si ceva arme... sunt foarte prietenosi :)))))))))))))
    21 3
  • ixulescu
    ...la polul opus sunt soferii de bmw-uri (sunt si exceptii)...stiti voi...mai ales la noi in Ro...cand incep sa te tot bliteze din spate sa-i faci loc prostului ca n-are vreme de tine , el se grabeste ....caaa....doar dumnezeu a facut lumea special pt. el///un bou needucat ,imbecil ,iresponsabil ....de cultura nici nu poate fi vorba e sf si el nu e,, fan sefe,,el e fan manelaria ornata cu seminte si lanturi de aur agatate de gatul lui gros incretit la cefa si tatuat ...
    20 6
  • Ca o mica ironie pe subiectul acestui articol. La cat de ''funny'' este Juke, e imposibil ca ''broscuta'' asta sa nu-ti puna zambetul pe buze :)


    @ixulescu

    Iti inteleg nemultumirea. Dar nu cred ca este cazul sa-i caracterizam pe toti ca fiind ''needucati si imbecili'' .
    10 1
  • Stiti cum e asta? Cand imi amintesc cat de "acizi" sunt fanii Aliantei Renault-Nissan cand vine vorba de discutii in contradictoriu, cand ne spun ei direct cat de mare si tare e Alianta asta fata de concurenta, cand imi amintesc de Maladescu si discutiile despre Nissan, zau ca ma intreb daca aceasta stie nu e preluata cumva de la Times New Roman. :))
    8 7
  • ixulescu
    @Tony( vezi paranteza)!
    6 2
  • Dr. Freud
    Categoria Pana vesnic agitata si cu un dinte impotriva Aliantei.
    Ai o problema. Iti fac o programare la mine? Vei pleca Zen.
    3 2
  • Jeremy Clarkson has famously labeled Audi and BMW drivers as "cocks"
    Oare se referea omul ca sunt niște șoferi vai de ei sau barbati adevarati?
    https://www.carthrottle.com/post/a-massive-41-of-us-think-that-bmw-drivers-are-the-biggest-jerks/

    Și eu care credeam că eticheta asta e pusă doar cocalarilor români. Se pare însă că ei sunt universali.
    6 1
  • Să nu uităm că există o unitate de producție la Sunderland. După modelul ăsta, ar trebui să facă și la noi un studiu din care să reiasă că posesorii de Ford sau Dacia sunt cei mai drăguți.
    2 1
  • Dr. Freud - v-am spus.:)))
    0 0
  • stabiliti-va si voi cati o zi pe saptamana in care sa zambiti la volan, indiferent ce ! Ca sa fie infirmate spusele articolului :) ..pentru bemveisti, nu e cazul...ei oricum nu citesc...(iar m-am luat de ei..rautacios ce sunt...frustrat chiar !). Nu toti, desigur, ca sa parafrazez pe ixulescu
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru