Seat încă nu anunță denumirea viitorului SUV cu 7 locuri: evenimentul a fost amânat din cauza tensiunilor din zonă

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tensiunile politice din Spania i-au determinat pe oficialii Seat să amâne evenimentul prin intermediul căruia aveau să anunțe denumirea viitorului SUV cu 7 locuri. Toată media locală este concentrată pe problema politică.

În urmă cu câteva luni, SEAT a lansat website-ul www.seatseekingname.com. Prin intermediul acestei platforme, fanii producătorului iberic au putut alege denumirea viitorului SUV cu 7 locuri. Alboran, Aranda, Avila și Tarraco au fost cele patru denumiri care au intrat în faza finală, iar conform website-ului amintit mai sus, numele modelului trebuia să fie anunțat până în 15 octombrie.

Dar în acest moment, toate publicațiile din Spania și-au canalizat energiile pentru a acoperi criza politică din regiune. În aceste condiții, oficialii Seat au hotărât amânarea evenimentului prin intermediul căruia aveau să anunțe denumirea viitorului SUV cu șapte locuri.

"Acum, că toată media din Spania este concentrată pe problema politică, am decis să așteptăm un moment mai bun", a declarat un purtător de cuvânt Seat.

Totodată, oficialii Seat spun că au semnat și un parteneriat cu o asociație industrială din Spania, însă toate detaliile vor fi anunțate într-un moment mai puțin tensionat.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • mda....Tarraco (care suna cel mai a masina) e regiune din Catalonia,
    probabil ca vor ramane pe Aranda
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru