Skoda analizează creșterea producției la 400.000 de unități pe an: decizia finală, la început de 2019

de Paul Cosma
Sambata, 06.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda are nevoie să-și crească producția în Europa la 400.000 de unități pe an începând din 2020, potrivit șefului Bernhard Maier, citat de presa din Cehia. Decizia finală în acest caz ar urma să fie luată la începutul anului viitor.

Skoda ar putea să mărească producția la fabricile sale din Cehia, precum și în cadrul altor uzine VW, după cum a declarat CEO-ul companiei, citat de agenția de presă cehă CTK.

Potrivit informațiilor publicate de CTK, Bernhard Maier a declarat că Skoda trebuie să crească producția în Europa la 400.000 de mașini pe an, începând din 2020. Este luată în calcul varianta construcției unei noi fabrici Skoda, dar decizia finală va fi luată la început de 2019.

Skoda a anunțat anterior că va face noi angajări în Cehia ca urmare a faptului că se apropie de capacitatea maximă de producție, însă a exclus varianta de a muta producția în Germania.

În prezent, constructorul are 28.000 de angajați permanenți în Cehia, la care se adaugă muncitorii temporari.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru