Skoda Rapid: noi fotografii şi un clip oficial

de Mircea Meșter
Luni, 16.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rapid, pariul pe care Skoda îl face în segmentul compact în următoarea perioadă, ne este prezentat într-un nou clip interesant de către constructorul ceh.

Noul Skoda Rapid, pariul pe care constructorul ceh îl pune cu sine însuşi în următoarele luni, are parte de o atenţie apăsată din partea mărcii din Mlada Boleslav. Iar după ce acum o lună am văzut primele imagini şi un prim clip scurt care ne prezenta modelul compact ceh, astăzi avem în faţă un nou film, ceva mai complet, şi un set nou de fotografii care îl completează.

Modelul ceh, care va intra în gama Skoda sub deja cunoscuta Octavia - şi ea în curs de schimbare a generaţiilor, reprezintă practic versiunea de serie a conceptului Mission L, pe care cehii l-au prezentat în faţa presei în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna anului trecut. Skoda Rapid se adresează familiilor tinere, fiind văzut de foarte mulţi ca un rival ceva mai scump şi mai bine dotat al lui Dacia Logan: are 4.48 metri în lungime şi vine cu un portabagaj imens, de 550 de litri. 

Mai multe detalii despre modelul ceh v-au fost prezentate de Automarket într-un articol complet de prezentare a lui Rapid şi într-un reportaj în avanpremieră în cadrul căruia ne-am întâlnit cu compacta est-europeană chiar acasă la ea, la Mlada Boleslav.

De asemenea, Automarket vă va oferi spre finalul acestei luni şi un prim test cu noul Rapid.

via | Skoda

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru