Skoda Rapid

Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Skoda Rapid și Rapid Spaceback primesc îmbunătățiri pentru piața din China: design inspirat de Scala și sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch

Skoda a publicat o serie de imagini și informații referitoare la Rapid și Rapid Spaceback facelift. Versiunile sunt destinate pieței din China și au primit atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Rapid: modelul va avea un design inspirat de Octavia și va fi disponibil în Rusia, India și China

Divizia Skoda din Rusia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Rapid. Modelul de buget ar urma să fie prezentat până la finalul anului, însă va fi comercializat pe piețele din Rusia, India și China.
Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Joi, 14 Martie 2019 | Economic

Skoda a livrat aproape 91.000 de mașini în luna februarie: cehii continuă anul în scădere

În luna februarie, Skoda a livrat 90.900 de mașini noi la nivel global, valoare în scădere cu 2.0% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin rezultate din ce în ce mai bune.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

Skoda în 2018: cehii au livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4%. Peste un sfert dintre acestea au ajuns în China

Anul 2018 a fost cel mai bun din istoria Skoda. La nivel global, constructorul ceh a livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4% față de 2017. Octavia rămâne cel mai popular model Skoda și în anul care tocmai s-a încheiat, dar SUV-ul Kodiaq a jucat un rol important în gamă.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Concepte

Primele detalii despre interiorul conceptului Skoda Vision RS: elementele de design ar putea ajunge pe viitoarea generație Skoda Rapid

Skoda a publicat o schiță și un clip video cu interiorul conceptului Skoda Vision RS, care va fi prezentat în octombrie. O serie de elemente de design ar putea ajunge ulterior pe versiunea de performanță a viitoarei generații Skoda Rapid.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback își va schimba numele și promite noutăți de design și tehnologie: "Va fi adevăratul rival al lui Volkswagen Golf"

Noua generație Skoda Rapid Spaceback va primi un nou nume și va beneficia de un design proaspăt și tehnologii moderne pentru a deveni "adevăratul rival al lui Volkwagen Golf" în locul lui Skoda Octavia.
Vineri, 23 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Skoda Rapid vine în 2019: compacta va fi promovată ca un hatchback de familie

Skoda va lansa anul viitor noua generație pentru Rapid, care va fi promovată ca un hatchback tradițional de familie pentru a permite poziționarea compactei Octavia pe o treaptă superioară de tehnologie și preț.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Joi, 23 Iunie 2016 | Modele noi

Cel mai nou concept Skoda este un coupe care se numește Atero și are la bază un Rapid Spaceback

Pentru că nu le-a oferit clienților săi actuali un coupe sportiv, Skoda a decis să ia atitudine. Rezultatul se numește Atero și are la bază Rapid Spaceback.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback ScoutLine: pachet de accesorii estetice pentru off-road

Skoda introduce un set de accesorii estetice pentru actualul Rapid Spaceback. Modelul compact inspiră acum un spirit de aventură, grație elementelor de protecție pentru ieșiri în off-road.
Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition

Skoda va lansa versiunea specială Edition pentru modelele Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cehii sărbătoresc astfel 120 de ani de la înfiinţare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Luni, 26 August 2013 | Modele noi

Skoda Rapid StylePlus - ediţie specială cu echipare mai generoasă

Skoda Rapid StylePlus este o ediţie specială sedanului compact, disponibilă alături de câteva modificări estetice timide şi o echipare ceva mai generoasă.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback, noul teaser ne dezvăluie surpriza cehilor

Skoda a publicat o nouă imagine teaser a celei de-a doua versiuni de caroserie din gama Rapid. Este vorba despre Rapid Spaceback, model care va fi dezvelit în curând.
Marti, 09 Iulie 2013 | Modele noi

Imagine misterioasă publicată de Skoda: se pregăteşte noul Rapid RS?

Pagina de Facebook a cehilor de la Skoda a găzduit astăzi o imagine care lasă loc de interpretări. Să fie acesta noul Rapid RS sau este vorba de versiunea break a modelului ceh?
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid primeşte o motorizare mai economică şi un set de ornamente noi

Skoda va introduce o versiune de 90 CP a motorului 1.6 TDI în gama Rapid. Alături de acesta, cehii vor oferi mai multe ornamente pentru interior, un volan cu trei braţe, faruri xenon adaptive şi o transmisie DSG opţională.
Luni, 27 Mai 2013 | Concepte

Skoda Rapid Sport, imagini noi ale conceptului de performanţă

Skoda a publicat o galerie foto oficială a exteriorului lui Rapid Sport, un exponat de la Worthersee care ar putea fi transformat în model de producţie.
Marti, 07 Mai 2013 | Concepte

Skoda Rapid Sport Concept - cehii cochetează cu ideea unui sedan sportiv

Prezenți și anul acesta în cadrul Festivalului de la Worthersee, cei de la Skoda vor dezvălui conceptul Rapid Sport. Prototipul este o abordare dinamică și emoțională a sedanului compact.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Rapid, Skoda Citigo, Skoda Yeti facelift, Skoda Octavia 2012, Skoda Rapic Spaceback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru