Skoda Rapid StylePlus - ediţie specială cu echipare mai generoasă

de Bogdan Mirică
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Rapid StylePlus este o ediţie specială sedanului compact, disponibilă alături de câteva modificări estetice timide şi o echipare ceva mai generoasă.

Skoda a anunţat lansarea unei versiuni StylePlus a actualului Rapid. Modelul va avea distribuţie europeană şi va oferi clienţilor mai multe modificări de ordin estetic.

Ediţia specială are la bază echiparea Ambition a sedanului compact şi vine cu elemente de culoare neagră la nivelul capotei portbagajului, la nivelul carcaselor pentru oglinzile laterale şi la nivelul spoilerelor faţă. Şi mânerele uşilor sunt acum vopsite în culoarea neagră.

De asemenea, jantele de 17 inch, din aliaj, au fost vopsite în două tonuri, argintiu şi negru. Exteriorul poate fi personalizat în culori de caroserie speciale: Denim Blue, Corrida Red, Sprint Yellow şi Candy White.

Esential 75 de cai putere oferă versiunea entry-level a noului Rapid StylePlus.
120 de cai putere oferă cea mai puternică versiune a modelului Rapid StylePlus.
Versiunea StylePlus oferă faruri cu xenon, lumini de ceaţă cu funcţie „cornering”, pedale din inox, scaune noi, un volan îmbrăcat în piele, şi un finisaj din plastic lucios pentru consola centrală.
Mânerele schimbătorului şi frânei de mână sunt şi ele îmbrăcate în piele, iar sistemul audio standard poate fi înlocuit cu un sistem multimedia Amundsen, care include şi navigaţie.

Rapid StylePlus va fi oferit alături de motorizarea 1.2 MPI de 75 de cai putere, precum şi de versiunea TSI a unităţii de 1.2 litri şi 105 cai. Nu lipseşte nici TSI-ul de 1.4 litri şi 120 de cai putere. Pentru cei care preferă dieselul, Skoda oferă unitatea de 1.6 litri TDI în două versiuni de putere: 90 şi 105 cai putere.

Comentarii (12)

  • Farurile cu Xenon unde sunt? Sa mai aduc aminte de manerele negre?
    9 10
  • Ha,ha, au constatat si ei ca pt diferenta de 2000 de euro clientii prefera Octavia si nu se mai vinde Rapidu'. Oricum, la orice echipare, este cu cel putin 2000-2500 euro mai scumpa decat....ar fi normal.De-aia nu se vinde.
    5 0
  • Rahat de articol... Parca pe alte versiuni de echipare nu pot fi comandate volan imbracat in piele, navigatie amundsen, etc. Unde mai pui ca pe rapid 1.4 TSI are 122 CP, nu 120, ceea ce pt un site specializat auto...nu e de iertat. Sistem audio standard ce inseamna la voi? Asa, de curiozitate...blues sau swing? Mai baieti, voi pentru anumite articole sunteti si platiti? Daca da, e grav!
    7 0
  • @lorinczi.thomas
    In text spune clar ca versiunea StylePlus ofera faruri cu xenon.Iar faptul ca manerele usilor sunt vopsite in culoarea neagra subliniaza un caracter mai sportiv al modelului nu al motorizarii.
    3 1
  • Marian
    @lorinczi.thomas There is no spoon.... hai ca e negre manerele da-le dreacu ....
    PS. Ce cotet de masina, mai ales in combinatie cu fantasticul motor de 1.2 75 de cai. Dar macar are oglinzi negre.
    2 3
  • @@lorinczi.thomas, @Marian:
    Vorbeam de imaginea principala, in text spune ca are Xenon si clante negre, in imagine nu avea Xenon, ci clante albe
    1 1
  • Asteptam pe dacie un pachet premium tip dambovitean.

    P.S
    Nu am nimic cu oamenii din DB, daca asa e vorba.
    2 0
  • Marian
    @lorinczi.thomas - pai si ce nu sunt negre? Si in prima si in a doua imagine sunt cat se poate de negre. Eu asa le vad :)))))))))))
    0 0
  • @Marian: Serios? Mergi la oftalmologie! Vorbesc de CLANTE, MANERE! ELE SUNT ALBE!
    1 0
  • Marian
    @lorinczi.thomas - tu ai vazut Matrix? Ce este realitatea? Este ceea ce vezi sau ceea ce ti se "impune" sa vezi. Esti prea serios omule. Relaxeaza-te. :)))))))))
    2 1
  • Cum sa nu fiu serios cand vad glumeti ca tine:)
    0 0
  • Decebal
    Skoda vad ca vand bine la noi comparativ cu alte marci .
    http://www.apia.ro/wp-content/uploads/2013/08/2013-07-Sales.pdf
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru