Skoda Rapid

Luni, 24 Decembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII DECEMBRIE: 10 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

Luna decembrie a fost din nou bogată la capitolul test drive. Am putut pune la încercare modele importante pentru piaţa auto românească, precum Dacia Sandero Stepway şi noul Renault Clio.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback - primul hatchback compact al cehilor vine în iunie în România

Skoda va lărgi gama actualului Rapid cu o variantă nouă, botezată Spaceback. Modelul va fi un hatchback compact, poziţionat peste actualul Fabia.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Intern

Skoda Rapid pleacă de la 13.273 de euro în România

Skoda a lansat noul Rapid şi în România. Preţul de pornire este de 13.273 de euro, însă o versiune diesel ajunge chiar şi la 17.074 de euro.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standurile Skoda și Seat

L-am găsit pe noul Seat Leon ușor cam încruntat și am încercat să-l relaxăm. De cealaltă parte, la Skoda se poartă șantajul sentimental și fotbalul.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Rapid este singura premieră a celor de la Skoda

Skoda a lansat la Paris noul Rapid. Modelul promite să devină un best-seller în segmentul în care activează, mizând pe spaţiu interior oferit şi pe un preţ competitiv.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Vineri, 24 August 2012 | Modele noi

Skoda a început producţia noului Rapid

Fabrica Skoda din Mlada Boleslav a dat startul producţiei noului Skoda Rapid. Modelul va intra în showroom-uri în luna octombrie.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Skoda Rapid va primi şi o versiune hatchback

Şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Skoda, Jurgen Stackmann, a confirmat faptul că Rapid va primi şi o versiune hatchback.
Marti, 24 Iulie 2012 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie Skoda Octavia va fi mai rafinată, dar mai scumpă

Skoda va încerca repoziţionarea modelului Octavia odată cu lansarea noii generaţii. Modelul ceh va fi mai mare, va avea o calitate superioară, va fi mai rafinat şi va avea soluţii de propulsie alternative.
Luni, 16 Iulie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid: noi fotografii şi un clip oficial

Rapid, pariul pe care Skoda îl face în segmentul compact în următoarea perioadă, ne este prezentat într-un nou clip interesant de către constructorul ceh.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, imagini şi informaţii noi

Skoda a prezentat imagini noi cu ultima adăugire a gamei sale - Rapid. De data aceasta, imaginile au fost însoţite de informaţii tehnice.
Luni, 25 Iunie 2012 | Modele noi

Seat Toledo - primele imagini ale celei de-a patra generaţii

Seat a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Toledo. Sedanul compact este frate de platformă cu noul Skoda Rapid.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Rapid. Exemplarul din imagini reprezintă versiunea de serie a lui Rapid şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Duminica, 17 Iunie 2012 | Modele noi

Seat Toledo - primele imagini oficiale au ajuns pe internet

Un site belgian a publicat primele imagini oficiale cu noul Seat Toledo. Așa cum era de așteptat, noul model este aproape identic cu Skoda Rapid.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Skoda Rapid: primele imagini-teaser

Sedanul cu care Skoda încearcă să lovească dur în vânzările segmentului Logan va fi lansat în această toamnă, la Paris. deocamdată, avem în faţă primele imagini-teaser ale modelului ceh.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Joi, 15 Martie 2012 | Interviu

Interviu Jürgen Stackmann (Škoda): "Vrem un SUV mai mare decât Yeti"

Automarket a stat de vorbă la Salonul de la Geneva cu şeful biroului de marketing al celor de la Škoda. Jürgen Stackmann ne-a povestit despre noua faţă tânără a mărcii Škoda, despre rivalitatea (falsă) cu Dacia şi despre noile modele ale cehilor.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Rapid, Skoda Citigo, Skoda Yeti facelift, Skoda Octavia 2012, Skoda Rapic Spaceback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru