Skoda Citigo

Vineri, 04 Septembrie 2020 | Industrie

Skoda anunță eliminarea modelului Citigo din gamă: “Nu avem intenția să lansăm un succesor în viitor”

Skoda va elimina Citigo din gamă și anunță că modelul nu va primi un succesor în viitor, potrivit declarațiilor făcute de directorul de marketing și vânzări.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Luni, 19 Iunie 2017 | Concepte

Frâu liber imaginației: Skoda Element este un buggy electric, născut dintr-un Citigo

Skoda Citigo poate da naștere unor concepte nebune dacă este lăsat pe mâna unor studenți cu imaginație. Modelul cehilor a fost transformat într-un buggy electric.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | General

SUV-urile înghit bugetele constructorilor: Skoda renunță la Citigo și direcționează resursele către noi crossovere

Skoda nu va mai lansa o nouă generație Citigo. Cehii merg cu trendul din piață, iar resursele alocate citadinului sunt direcționate către dezvoltarea unor SUV-uri.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Skoda Citigo, cel mai probabil candidat pentru a deveni primul model electric de serie al cehilor

Debutul conceptului Skoda Vision E a alimentat speculațiile privind viitorul electric al brandului ceh. Primul model de serie cu zero emisii produs de Skoda ar urma să fie micul Citigo.
Joi, 09 Februarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru cel mai mic membru al gamei Skoda: Citigo primește un facelift

Skoda a introdus o serie de revizuiri estetice pentru actualul Citigo, cel mai mic model al său și frate cu Volkswagen Up! și Seat Mii.
Luni, 20 Iulie 2015 | General

Skoda oferă centură de siguranță și prelată pentru transportul celui mai bun prieten al omului

Skoda a introdus o serie nouă de accesorii pentru modelele sale. Printre noutăți se află o centură de siguranță pentru patrupede, două grilaje speciale și chiar o prelată.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Joi, 22 Mai 2014 | Concepte

Skoda CitiJet Concept - imagini şi detalii cu noul Citigo decapotabil

Skoda a dezvăluit astăzi conceptul CitiJet, o variantă decapotabilă a actualului Citigo. Prototipul va fi expus în premieră cu ocazia Festivalului de la Worthersee.
Marti, 13 Mai 2014 | Concepte

Skoda Citijet - primul teaser al conceptului decapotabil bazat pe Citigo

Skoda va dezvălui în cadrul festivalului de la Worthersee conceptul unui Citigo decapotabil, botezat CitiJet. El a fost dezvoltat de tineri studenţi şi vine cu un motor de un litru.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Gerhard Plattner obţine un nou record: 2.619 km cu carburant de 100 euro

Pilotul austriac Gerhard Plattner, cunoscut pentru recordurile sale de consum, a reuşit să parcurgă o distanţă de 2.619 kilometri la bordul unui Skoda Citigo CNG, consumând carburant care a costat mai puţin de 100 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.
Joi, 28 Iunie 2012 | Intern

Skoda Citigo, în România de la 7.955 euro

Skoda a lansat noul Citigo pe piaţa internă. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 7.955 de euro, în timp ce versiunea cu cinci uşi pleacă de la 8.355 euro.
Vineri, 22 Iunie 2012 | General

Skoda a creat un Stonehenge din maşini uzate la Londra

Pentru a promova noul Citigo la Jocurile Olimpice de la Londra, Skoda a creat "Citihenge", o reproducere a monumentului de la Stonehenge, creată din maşini uzate.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Modele noi

Skoda Citigo Rally şi Citigo DJ - două concepte pentru Worthersee 2012

Skoda va expune la Festivalul de la Worthersee două concepte bazate pe Citigo. Numele lor sunt Rally şi DJ, unul fiind dedicat competiţiilor şi unul celor care apreciază o staţie de muzică mobilă.
Joi, 15 Martie 2012 | Interviu

Interviu Jürgen Stackmann (Škoda): "Vrem un SUV mai mare decât Yeti"

Automarket a stat de vorbă la Salonul de la Geneva cu şeful biroului de marketing al celor de la Škoda. Jürgen Stackmann ne-a povestit despre noua faţă tânără a mărcii Škoda, despre rivalitatea (falsă) cu Dacia şi despre noile modele ale cehilor.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Skoda a expus la Geneva micul Citigo, fratele lui Up!

Skoda a venit la Geneva cu un stand nu foarte bogat în premiere. Constructorul ceh a adus doar versiunea de serie a modelului Citigo, bazat pe VW Up!
Luni, 30 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Skoda Citigo cu cinci uşi - prima imagine a unui viitor bestseller

Skoda Fabia primeşte în această primăvară un frate mai mic. Destinat oraşelor aglomerate, Citigo cu cinci uşi îşi propune să atace piaţa cu un preţ ultracompetitiv.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Industrie

Skoda: modelele mărcii în perioada 2012-2016

Skoda va începe în 2012 o perioadă de cinci ani plină de noutăţi. Primele: noua generaţie Octavia, modelul de oraş Citigo şi noul sedan subcompact Skoda Rapid.

Tag-uri similare

Volkswagen, Skoda, modele noi Skoda, Volkswagen up!, Skoda Citigo, Up, VW Up, Citigo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru