Skoda anunță eliminarea modelului Citigo din gamă: “Nu avem intenția să lansăm un succesor în viitor”

de Paul Cosma
Vineri, 04.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va elimina Citigo din gamă și anunță că modelul nu va primi un succesor în viitor, potrivit declarațiilor făcute de directorul de marketing și vânzări.

Oficialii Skoda spun că modelul Citigo este “istorie”, iar citadinul nu va mai avea o nouă generație, întrucât constructorul ceh vrea să se concentreze pe modelele mai mari din gamă.

“Citigo va dispărea. Nu va mai exista un înlocuitor și nu avem intenția să lansăm în viitor o mașină cu aceleași dimensiuni,” a declarat Alain Favey, directorul de marketing și vânzări de la Skoda.

Potrivit acestuia, nu există nici varianta ca modelul Citigo să fie înlocuit în gamă de un vehicul electric de oraș.

“Dacă în viitor va exista o nouă versiune a platformei MEB care să permită construcția de mașini de oraș, atunci probabil că și Skoda va avea un astfel de model, dar nu cred că există astfel de planuri în acest moment în grupul VW. Pentru Citigo, jocul s-a terminat,” a adăugat oficialul Skoda.

La jumătatea anului trecut, Skoda a prezentat Citigo-e iV, primul său model electric, cu 83 de cai putere și o autonomie de 265 de kilometri.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru