Skoda CitiJet Concept - imagini şi detalii cu noul Citigo decapotabil

de Bogdan Mirică
Joi, 22.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dezvăluit astăzi conceptul CitiJet, o variantă decapotabilă a actualului Citigo. Prototipul va fi expus în premieră cu ocazia Festivalului de la Worthersee.

Skoda şi-a propus să impresioneze fanii Grupului Volkswagen, adunaţi la Worthersee, cu un concept inedit. Numele său este CitiJet şi nu vorbim pentru prima dată despre el.

Skoda Citijet - primul teaser al conceptului decapotabil bazat pe Citigo

După teaserul publicat săptămâna trecută, avem în sfârşit informaţii oficiale despre creaţia ucenicilor Skoda. În număr de 16, aceştia au lucrat vreme de şase luni la conceptul unui Citigo decapotabil, sub atenta îndrumare a lui Jozef Kaban, designerul şef Skoda.

Esential 75 de cai putere oferă motorul instalat pe CitiJet.
Bazat pe modelul urban, noul CitiJet promite un design inovator, completat de o caroserie vopsită în nuanţe de albastru şi alb. Jantele sunt şi ele de culoare albă, eleronul este unul creat manual, iar evacuarea se termină cu două ţevi pentru a sugera sportivitatea. Din păcate, sub capotă se ascunde doar un motor de un litru, cu o putere de 75 de cai.

Interiorul se bazează pe echiparea Sport a actualului Citigo şi promite volan îmbrăcat în piele şi cusut cu aţă roşie, asemeni mânerului schimbătorului şi al frânei de mână. Scaunele şi covoraşele au un design special sport.

Planşa de bord este şi ea colorată în roşu şi alb. Lista de echipamente include, printre altele, şi un sistem de sunet de 300W conectat la un sistem de iluminare ambientală cu LED.

Comentarii (6)

  • cineva
    bleah
    5 5
  • buahahahahaha

    buahahahahah

    buahahahaha

    ....

    etc

    da, city....JET!
    5 6
  • Suleyman
    Da ieri parca era un Seat Wind... si azi este Skoda Wind ? Adica copie dupa Renault Wind ?
    Nu e o idee rea. Daca ar pastra un pret sub 15.000 cu toate dotarile probabil ar avea cumparatori.
    6 4
  • Andrei
    Smart e ceva, Vw up! e si el acolo,dar in Skoda asta nu as vedea decat doua doamne din aceeasi zona "gravide" care se plimba cu masinuta lor si nu le intereseaza decat sa ajunga din punctul A in B si sa le "vanture" putin curentul prin par...probabil daca as vedeao pe strada la noi in momentul de fata as zice,asta chiar e cineva mai documentat in domeniul auto decat unul cu BMW x6
    2 1
  • @Suleyman: sunt doar prototipuri care nu vor ajunge in serie.
    Am vazut acum cativa ani (Tot la Worthersee) o Fabia fara acoperis, facuta in acelasi stil, alaltaieri o Skoda Ibiza, la fel ca acea Fabia, si ieri vad Citigo, doar ca neavand multi bani, nu au taiat de tot stalpul C de la vedere..
    5 0
  • pe forumurile monomarca exista un cont unde clientii de Skoda sunt rugati (de catre compartimentul financiar-contabil al Concernului VAG) sa mai faca un efort financiar pentru achizitionarea a "una bucata lama pentru taiat materiale feroase" si studentii care au beneficiat (si ei) de miliardele de euro pentru R&D sa-si termine proiectul.

    In comunicatul compartimentului financiar se specifica ca daca sumele stranse depasesc plafonul de 4 (patru) Eu si 50 (cinzeci) de centi se va achizitiona "o lama pentru taiat materiale feroase" nou-nouta care sa fie folosita la un viitor proiect studentesc.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru