Skoda Citigo Rally şi Citigo DJ - două concepte pentru Worthersee 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Skoda va expune la Festivalul de la Worthersee două concepte bazate pe Citigo. Numele lor sunt Rally şi DJ, unul fiind dedicat competiţiilor şi unul celor care apreciază o staţie de muzică mobilă.

Dacă Seat a promis că va aduce la Worthersee noul Mii FR, Skoda nu se putea lăsa mai prejos. Ba mai mult, cehii promit două concepte, bazate pe acelaşi model de clasă mini, fratele lui Mii, deja celebrul Citigo. Modelul Skoda va fi expus în cadrul festivalului austriac sub forma a două versiuni concept, ascunse momentan de ochii publicului.

Primul concept se va numi Citigo Rally şi, după cum o spune şi numele, se vrea a fi o interpretare dedicată motorsportului. Schiţa publicată de Skoda trădează un kit special aplicat mezinului, cu bosaje extrem de largi, capabile să găzduiască jante de 18 inch, cu o priză de aer pe acoperiş, cu un eleron generos pe hayon şi cu un roll-cage la interior.

Cealaltă propunere a cehilor se numeşte Citigo DJ. Şi în acest caz, numele intuieşte practic destinaţia vehiculului. Citigo DJ va fi o staţie mobilă de muzică, gata să întreţină atmosfera în cadrul reuniunii de pe malul lacului austriac vreme de 3 zile, cât va ţine reuniunea fanilor VAG.

via l carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru