Worthersee

Miercuri, 01 Martie 2023 | General

Întâlnirea anuală Volkswagen GTI de la Worthersee se mută la Wolfsburg din 2024

Întâlnirea anuală a iubitorilor de Volkswagen GTI de la Worthersee a fost anulată în 2023. Dar, Volkswagen a intervenit și a salvat situația: din 2024, evenimentul va avea loc la Wolfsburg.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Tuning

Ucenicii Volkswagen dau examen la Worthersee: un Golf GTI cu 380 CP și un Golf R break cu 400 CP au făcut deliciul celor prezenți în Austria

Ucenicii Volkswagen au venit la Festivalul de la Worthersee cu două concepte speciale. Primul are la bază un Golf GTI și oferă 380 CP, iar al doilea a fost dezvoltat pornind de la un Golf R Variant.
Marti, 23 Mai 2017 | Tuning

Ucenicii Volkswagen dau examen la Worthersee: o primă imagine teaser cu conceptul pregătit de nemți

Așa cum ne-am obișnuit, și în 2017 Volkswagen va prezenta un concept special în cadrul întâlnirii de la Worthersee.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Modele noi

Volkswagen are o surpriză pentru fanii lui Golf: se naște GTI Clubsport S, o versiune cu 310 cai, inspirată de Porsche 911 GT3

Cu ocazia Festivalului de la Worthersee, Volkswagen va dezvălui cel mai puternic Golf al momentului. Se numește GTI Clubsport, va avea o producție limitată și un preț pe măsură.
Joi, 14 Mai 2015 | Tuning

Volkswagen Golf GTI Dark Shine: 395 CP pentru surpriza creată de stagiarii companiei

O echipă de ucenici din interiorul companiei Volkswagen a avut nouă luni la dispoziţie să dezvolte o versiune modificată a lui Golf GTI. Rezultatul este GTI Dark Shine şi a fost prezentat la Worthersee.
Joi, 14 Mai 2015 | Tuning

Tuning extrem pentru un Volkswagen T1: motor de Porsche 911 de 530 CP

Fred Bernhard, un carosier din Elveţia, a restaurat în şase ani propriul său Volkswagen T1. Rezultatul este echipat cu un motor twin-turbo provenit de la un Porsche 911 şi a fost prezentat la Worthersee.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Audi A3 clubsport quattro concept: 525 CP pentru berlina compactă

Audi vine la Worthersee cu un concept bazat pe S3 Sedan. Exponatul se numeşte A3 clubsport quattro şi are un motor TFSI de 525 CP.
Marti, 13 Mai 2014 | Concepte

Skoda Citijet - primul teaser al conceptului decapotabil bazat pe Citigo

Skoda va dezvălui în cadrul festivalului de la Worthersee conceptul unui Citigo decapotabil, botezat CitiJet. El a fost dezvoltat de tineri studenţi şi vine cu un motor de un litru.
Luni, 27 Mai 2013 | Concepte

Skoda Rapid Sport, imagini noi ale conceptului de performanţă

Skoda a publicat o galerie foto oficială a exteriorului lui Rapid Sport, un exponat de la Worthersee care ar putea fi transformat în model de producţie.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Modele noi

Seat aduce la Worthersee şi noul Ibiza Cupra Concept

Alături de Mii FR, spaniolii de la Seat vor expune la Worthersee, în premieră europeană, conceptul Ibiza Cupra Concept, prezentat luna trecută la Beijing.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Modele noi

Skoda Citigo Rally şi Citigo DJ - două concepte pentru Worthersee 2012

Skoda va expune la Festivalul de la Worthersee două concepte bazate pe Citigo. Numele lor sunt Rally şi DJ, unul fiind dedicat competiţiilor şi unul celor care apreciază o staţie de muzică mobilă.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Modele noi

Seat Mii FR - surpriza spaniolilor la Worthersee

Seat se va prezenta la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Worthersee cu Mii FR, o versiune concept a micului model, menită să anticipeze un derivat de serie cu aspect sportiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Iulie 2011 | Autoipoteze

Volkswagen Golf R Cabrio ar putea vedea lumina zilei

Oficialii Volkswagen discută posibilitatea realizării unui proiect care să aibă ca finalitate un compact cabrio de performanţă,
Marti, 07 Iunie 2011 | Tuning

Volkswagen a prezentat un Golf GTI de 370 CP la Worthersee

Inginerii Volkswagen au echipat un Golf GTI cu un pachet de performanţă de la APR şi cu un kit estetic special. Modelul a fost prezentat la întrunirea de la Worthersee.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Audi a creat un A1 de 500 CP pentru festivalul Worthersee

Ediţia 2011 a festivalului Worthersee va avea un invitat special: un Audi A1 de 500 CP, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, Audi A1, A1, TFSI, motoare Audi, tuning Audi, TT-RS, Audi TT-RS, Worthersee
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru