Seat Mii FR - surpriza spaniolilor la Worthersee

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Seat se va prezenta la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Worthersee cu Mii FR, o versiune concept a micului model, menită să anticipeze un derivat de serie cu aspect sportiv.

În condiţiile în care toţi colegii de concern se vor prezenta anul acesta cu o premieră la Festivalul de la Worthersee, SEAT nu putea sta cu mâinile în sân. Spaniolii au promis că vor aduce la evenimentul desfăşurat în Austria o versiune concept a micului Mii, ultima noutate a gamei din Martorell.

Mezinul anticipează o viitoare versiune FR cu un pachet estetic sportiv. Deşi are la bază motorul şi şasiul unui Mii standard, versiunea concept vine cu un finisaj roşu Tornado la nivelul caroseriei şi un bodykit care include bosaje largi de culoare neagră. Lista de modificări include şi jante de 16 inch din aluminiu, un spoiler posterior şi logo-ul FR la nivelul întregii caroserii.

Motivul este continuat şi în interior, unde au fost instalate scaune sport şi tapiţeria a primit culorile roşu şi negru. Potrivit unor surse din interiorul Seat, noul Mii FR va avea ca unic scop testarea reacţiilor publicului la Worthersee. Dacă acestea vor fi pozitive am putea vedea aplicarea modificărilor şi pe versiunile de serie. 

via l autocar

Comentarii (3)

  • E doar echipare
    E doar un nivel de echipare dupa cum scrie si in spate. FR line. O sa aiba aceiasi motorizare
    6 1
  • razvanis
    seat worthensee
    http://www.seat-mediacenter.com/en-stories/lifestyle-and-sponsoring/seat-fascination-at-woerthersee-2012/

    SEAT mai vine cu 3 concepte mult mai interesante decat acest Mii,
    5 2
  • adevarul ca la un 70-80 de cai se poate numi fr sau in cazul lui up(down) gti ... ok am inteles ideea ca e doar "line" dar asa in general cat de penibil sa fii sa scoti versiuni sportive la trotinetele astea ?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru