Seat aduce la Worthersee şi noul Ibiza Cupra Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Alături de Mii FR, spaniolii de la Seat vor expune la Worthersee, în premieră europeană, conceptul Ibiza Cupra Concept, prezentat luna trecută la Beijing.

Alături de noul Mii FR, despre care v-am vorbit astăzi, SEAT va aduce la Festivalul de la Worthersee şi conceptul Ibiza Cupra, expus în premieră mondială luna trecută la Salonul de la Beijing. Este, practic, debutul european al conceptului vopsit în culoarea galben Crono, care ascunde sub capotă mecanica fratelui de concern Volkswagen Polo GTI.

Spiritul sportiv este insuflat de acelaşi motor 1.4 TSI, care oferă în continuare 180 CP şi este disponibil în compania transmisiei DSG şi a diferenţialului controlat electronic XDS.

Spre deosebire de versiunea de serie a actualului Ibiza, Cupra Concept prezintă mai multe detalii sportive şi un set de jante din aliaj, de dimensiuni mai mari. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer şi o evacuare trapezoidală, în timp ce oglinzile laterale au primit capace negre cu finisaj lucios. Nu lipsesc nici luminile LED pentru blocurile optice faţă şi spate.

La interior, modelul are materiale de calitate superioară, comenzi noi pentru instalaţia de climatizare, un volan redesenat, un nou panou de bord şi scaune din piele neagră cu o serie de cusături galbene.

Lista de gadget-uri este deschisă de un sistem multimedia portabil, cu un ecran de 5 inch, care include navigaţie prin satelit, Bluetooth şi computer de bord.

Comentarii (4)

  • razvanis
    worthersee
    http://www.seat-mediacenter.com/en-stories/lifestyle-and-sponsoring/seat-fascination-at-woerthersee-2012/
    2 0
  • Seat on the good road!
    Seat se reinventeaza frumos putin cate putin,e clar ca noua viziune "enjoyneering" este prolifica.seat este masina care isi merita banii,nu dai banii pt un vw dar il cumperi.in plus nu are designul sters al vw ului,este mai tineresc,calitate buna a constructiei(mai ales la modelele facelift>dupa 2010),motoare fiabile.ibiza sc este o frumusete,leonul facelift cu o echipare fr sau cupra este nebunie.astept cu maxim interes si noile modele.
    2 0
  • Sunetul
    brk amice nu sunt de acord cu tine.am impresia ca Seat este intr-o directie gresita deoarece noul design nu mai este Auto Emotion, pare mai degraba un VW
    1 2
  • eu cred ca Vw incearca sa ajute Seat sa si formeze o imagine de marca mult mai puternica sa aibe un design intregit al marcii.Intr adevar nu stiu cat de castigatoare va fi pe termen lung aceasta strategie,e enervant sa vezi 3 modele diferite cu acelasi design(vezi caz Vw cu Golf Jetta,Passat,Phaeton pana si Passat cc ul e cu noul design acum la facelift) dar Seatul nu e o marca asa de puternica ca cea a Vw ului.
    Trebuie sa recunosti ca Ibiza arata bine,e o masina cu un design frumos,mult mai tineresc si mai indraznet decat al varului Polo(nu mai vbesc de Fabia ).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru