Comentarii (4)

  • razvanis
    worthersee
    http://www.seat-mediacenter.com/en-stories/lifestyle-and-sponsoring/seat-fascination-at-woerthersee-2012/
    2 0
  • Seat on the good road!
    Seat se reinventeaza frumos putin cate putin,e clar ca noua viziune "enjoyneering" este prolifica.seat este masina care isi merita banii,nu dai banii pt un vw dar il cumperi.in plus nu are designul sters al vw ului,este mai tineresc,calitate buna a constructiei(mai ales la modelele facelift>dupa 2010),motoare fiabile.ibiza sc este o frumusete,leonul facelift cu o echipare fr sau cupra este nebunie.astept cu maxim interes si noile modele.
    2 0
  • Sunetul
    brk amice nu sunt de acord cu tine.am impresia ca Seat este intr-o directie gresita deoarece noul design nu mai este Auto Emotion, pare mai degraba un VW
    1 2
  • eu cred ca Vw incearca sa ajute Seat sa si formeze o imagine de marca mult mai puternica sa aibe un design intregit al marcii.Intr adevar nu stiu cat de castigatoare va fi pe termen lung aceasta strategie,e enervant sa vezi 3 modele diferite cu acelasi design(vezi caz Vw cu Golf Jetta,Passat,Phaeton pana si Passat cc ul e cu noul design acum la facelift) dar Seatul nu e o marca asa de puternica ca cea a Vw ului.
    Trebuie sa recunosti ca Ibiza arata bine,e o masina cu un design frumos,mult mai tineresc si mai indraznet decat al varului Polo(nu mai vbesc de Fabia ).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru