Ucenicii Volkswagen dau examen la Worthersee: un Golf GTI cu 380 CP și un Golf R break cu 400 CP au făcut deliciul celor prezenți în Austria

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 29.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ucenicii Volkswagen au venit la Festivalul de la Worthersee cu două concepte speciale. Primul are la bază un Golf GTI și oferă 380 CP, iar al doilea a fost dezvoltat pornind de la un Golf R Variant.

În 2017, Volkswagen a expus conceptul Up! GTI în cadrul Festivalului de la Worthersee. Un an mai târziu, nemții au venit cu conceptul Golf GTI TCR. Anul acesta, oficialii companiei nu au pregătit surprize pentru fanii grupului german care și-au dat întâlnire în Austria.

Cu toate acestea, ucenicii constructorului Volkswagen au venit cu două concepte cu totul și cu totul speciale. Primul dintre acestea a fost dezvoltat de o echipă din Wolfsburg și se numește Aurora. Conceptul are la bază un Volkswagen Golf GTI, iar motorul de 2.0 litri a fost modificat și oferă acum 380 de cai putere, resursă gestionată prin intermediul unei transmisii DSG cu șate trepte.

Exemplarul unicat a fost vopsit în nuanța Nardo Gray și dispune de o serie de accesorii vopsite manual în negru și verde. De asemenea, ucenicii constructorului german au pregătit și un sistem audio care oferă 3.500 de wați.

Cel de-al doilea concept a fost pregătit o echipă de ucenici din Zwickau și are la bază un Golf R Variant.

Exemplarul unicat poartă numele de FighteR și oferă 400 CP livrați prin intermediul transmisiei DSG cu șapte trepte și a sistemului de tracțiune integrală. Pentru exterior, ucenicii constructorului german au pregătit un pachet mult mai agresiv, o serie de detalii vopsite în roșu și lumini suplimentare amplasate pe plafon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru