Volkswagen a prezentat un Golf GTI de 370 CP la Worthersee

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.06.2011
Inginerii Volkswagen au echipat un Golf GTI cu un pachet de performanţă de la APR şi cu un kit estetic special. Modelul a fost prezentat la întrunirea de la Worthersee.

Inginerii Volkswagen au echipat un Golf GTI cu piese aftermarket de performanţă cu ocazia festivalului de la Worthersee. Rezultatul se numeşte GTI Reifnitz, botezat după oraşul lângă care are loc festivalul Worthersee, iar puterea maximă dezvoltată de această creaţie este de 370 CP. Conceptul Reifnitz este cea mai sportivă intepretare a lui Golf VI GTI, iar o parte din componentele prezentate pe acest model pot fi cumpărate de clienţii modelului de la tunerii care le-au creat.

Volkswagen Golf GTI Reifnitz este echipat cu un kit de turbină şi intercooler de la APR şi cu o evacuare sport de la RSC. Kitul turbină/intercooler este în declinarea superioară, cei de la APR neavând în ofertă ceva mai performant de atât, în timp ce evacuarea sport îi conferă lui Golf GTI un sunet mai agresiv. Performanţele versiunii modificate a lui Golf GTI nu au fost dezvăluite, dar ne aşteptăm la îmbunătăţirea dramatică a vitezei maxime, a reprizelor şi a timpului de accelerare 0-100 km/h.

Pe partea estetică, Golf GTI a primit un kit de caroserie impozant, o capotă motor cu mai multe fante de aerisire şi a fost vopsit într-o combinaţie de culori inspirată din motorsport. La interior, Golf GTI Reifnitz a primit un rollcage, scaune scoică îmbrăcate în Alcantara şi un schimbător de viteze realizat din aluminiu.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • tot cazan ramane
    4 24
  • cazan e sinonim cu zeu intr-o limba uitata de demult...
    iar je se pare ca vorbeste limba aia... ca daca e sa vb pe romana, o sa munceasca o viata intreaga si tot nu o sa aibe bani ce cazane din astea.
    15 4
  • cazan afumat....
    3 13
  • cazan cazan, dar a mers vreo unu din astia care comenteaza cu un GTI? hai sa fim seriosi...
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru