Imagine misterioasă publicată de Skoda: se pregăteşte noul Rapid RS?

de Mircea Meșter
Marti, 09.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagina de Facebook a cehilor de la Skoda a găzduit astăzi o imagine care lasă loc de interpretări. Să fie acesta noul Rapid RS sau este vorba de versiunea break a modelului ceh?

Skoda a publicat pe contul propriu de Facebook o imagine-teaser misterioasă. Deşi nu avem nicio informaţie oficială legată de modelul pe care îl anunţă această fotografie, este foarte probabil să fie vorba de viitorul Rapid RS, versiunea sportivă a sedanului compact de buget al mărcii din Cehia.

În cazul în care Skoda va dezvolta această versiune sportivă a lui Rapid, aceasta se va alătura variantei sedan existente şi viitorului Rapid Spaceback, denumirea pe care îl va primi viitorul break dezvoltat în gama constructorului ceh.

Nici mesajul pe care Skoda l-a transmis odată cu publicarea fotografiei nu ne spune foarte multe despre acest model: "Wait a minute, could this be something new?" ("Staţi puţin, ar putea fi ceva nou?"). În cazul în care versiunea anunţată de imaginea preliminară va fi într-adevăr noul Rapid RS, ne aşteptăm ca modelul să se inspire la nivel estetic din conceptul Rapid Sport, pe care Skoda l-a prezentat în premieră mondială la întâlnirea de la Worthersee a fanilor Grupului Volkswagen.

via FB

Comentarii (7)

  • Vasilica
    Trebuie sa apara un roman genial gen vatmanist care darama mitul!! "Gen e proaste!! stie el de la un mecanic ca e plin serviceul !!"
    17 8
  • @vasilica
    taci bre,ca-s bune rau de tot,nu de alta ,eu vin din viitor...unde aveam una cu vreo 400mii km si nici nu vazuse service in viata ei...
    15 4
  • Scrooge
    Rapis RS............asta ne mai lipsea
    13 4
  • Michael
    E vorba de Skoda (Rapid) Spaceback, un model de nisa intre un hatchback clasic si un combi.
    6 1
  • salut Mircea,

    este teaserul la rapid spaceback. ai incredere in ce zice auto bild. e info direct de la skoda.
    2 2
  • @zoroo
    @Michael
    Dar elementul portbagajului negru unDE DUCE mai degraba?
    Plus conturul stopului in partea de sus (cat se vede in poza) e nepotrivit pentru design-ul stopului
    0 0
  • iar schimba WAG motoarele inte masini, presupun ca astuia ii pun tot 1.4 si 180CP ca la fabia RS
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru