Rapid

Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Rapid: modelul va avea un design inspirat de Octavia și va fi disponibil în Rusia, India și China

Divizia Skoda din Rusia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Rapid. Modelul de buget ar urma să fie prezentat până la finalul anului, însă va fi comercializat pe piețele din Rusia, India și China.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut în prima parte a lui 2019: cehii dau vina pe “situația dificilă din China”

Skoda a livrat peste 620.000 de mașini către clienți în primele 6 luni ale anului, însă rezultatul este în scădere față de aceeași perioadă din 2018. Constructorul a pus declinul pe seama situației dificile cu care se confruntă piața auto din China.
Marti, 17 Iulie 2018 | Economic

Skoda doboară un nou record istoric: peste 650.000 de mașini vândute în primele 6 luni. Creștere de 29% în România

Skoda a raportat cea mai bună primă jumătate de an din istoria companiei, după ce a vândut 652.700 de mașini, cu 11.6% mai mult decât în aceeași perioadă din 2017. România a fost una dintre piețele importante pentru constructorul ceh, având o creștere de 29.2%.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Skoda: "2014 va fi primul an din istoria noastre în care vom vinde peste un milion de unităţi"

Skoda se pregăteşte să înregistreze cel mai bun an comercial din istoria sa de 119 ani. Marca din Mlada Boleslav previzionează producţia şi vânzarea a peste un milion de unităţi în 2014.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri Skoda Rapid Spaceback în România: start de la 11.050 euro

Importatorul Skoda în România a publicat pe portalul său preţurile lui Rapid Spaceback. Versiunea de bază, cu motor 1.2 MPI de 75 CP, are un preţ de pornire de 11.050 euro cu TVA inclus.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback, noul teaser ne dezvăluie surpriza cehilor

Skoda a publicat o nouă imagine teaser a celei de-a doua versiuni de caroserie din gama Rapid. Este vorba despre Rapid Spaceback, model care va fi dezvelit în curând.
Marti, 09 Iulie 2013 | Modele noi

Imagine misterioasă publicată de Skoda: se pregăteşte noul Rapid RS?

Pagina de Facebook a cehilor de la Skoda a găzduit astăzi o imagine care lasă loc de interpretări. Să fie acesta noul Rapid RS sau este vorba de versiunea break a modelului ceh?
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid primeşte o motorizare mai economică şi un set de ornamente noi

Skoda va introduce o versiune de 90 CP a motorului 1.6 TDI în gama Rapid. Alături de acesta, cehii vor oferi mai multe ornamente pentru interior, un volan cu trei braţe, faruri xenon adaptive şi o transmisie DSG opţională.
Luni, 27 Mai 2013 | Concepte

Skoda Rapid Sport, imagini noi ale conceptului de performanţă

Skoda a publicat o galerie foto oficială a exteriorului lui Rapid Sport, un exponat de la Worthersee care ar putea fi transformat în model de producţie.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 August 2012 | Modele noi

Skoda a început producţia noului Rapid

Fabrica Skoda din Mlada Boleslav a dat startul producţiei noului Skoda Rapid. Modelul va intra în showroom-uri în luna octombrie.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Rapid. Exemplarul din imagini reprezintă versiunea de serie a lui Rapid şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Dilema Fifth Gear - cutie manuala sau automata?

Un Porsche Cayman este mai rapid in versiunea cu transmisie manuala sau in cea cu transmisie PDK? La aceasta intrebare au incercat sa raspunda cei de la Fifth Gear in cel mai nou episod al show-ului.
Marti, 30 Iunie 2009 | Video

VIDEO: McLaren F1 si Bugatti Veyron, fata in fata la Top Gear

Ultimul episod al seriei Top Gear aduce in fata publicului o confruntare de zile mari. Doua modele exclusiviste, de peste un milion de euro, ambele foarte rapide la vremea lor, isi disputa suprematia.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Duel de senzatie - Corvette ZR1 vs. avion de vanatoare

Dupa Bugatti Veyron, un alt supercar incearca sa se dueleze cu un avion de vanatoare. De aceasta data este vorba despre Corvette ZR1, cel mai rapid model creat de GM.
Luni, 25 Mai 2009 | Video

VIDEO: Cel mai rapid Bentley, spionat pe Nurburgring

Bentley Continental Supersports, cel mai rapid model al constructorului britanic, a fost surprins din nou pe Nurburgring. De aceasta data va oferim proba video.

Tag-uri similare

McLaren, Porsche, GM, Bentley, Bugatti, Nurburgring, hibrid, supercar, test, Top Gear
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru