Skoda Rapid primeşte o motorizare mai economică şi un set de ornamente noi

de Sebastian Toma
Joi, 04.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va introduce o versiune de 90 CP a motorului 1.6 TDI în gama Rapid. Alături de acesta, cehii vor oferi mai multe ornamente pentru interior, un volan cu trei braţe, faruri xenon adaptive şi o transmisie DSG opţională.

Esential 3.9 litri la sută este consumul mediu al lui Skoda Rapid 1.6 TDI Greentec în versiunea de 90 CP.
Skoda Rapid, compacta accesibilă a producătorului din Mlada Boleslav, va fi oferită în compania unei noi motorizări. Vorbim despre o versiune de 90 CP a motorului 1.6 TDI, care va fi oferită atât în compania unei transmisii manuale cu cinci trepte, cât şi în compania unui DSG cu 7 trepte. Pe lângă motorizarea de 66 kW, modelul va primi numeroase elemente interioare. Printre acestea se numără volanul sport cu trei braţe, o serie de ornamente decorative – mai multe tipuri şi culori de ornamente fiind disponibile, precum şi culori şi modele noi pentru tapiţerie.

Cele patru nuante oferite pentru ornamente se numesc: Graphite-Metallic, Silver Brushed, Piano White şi Piano Black. În funcţie de acestea, blocul de comandă al sistemului audio şi tipul său se schimbă, existând mai multe unităţi disponibile.

Lista de opţionale a lui Skoda Rapid include acum şi blocurile optice cu Xenon. De asemenea, pentru echiparările "Active" şi "Ambition" ale lui Rapid, culoarea bordului se schimbă, de la tellurium-gray la lava-grey. Unitatea radio numită "Swing" va avea un nou panou frontal, în timp ce unitatea radio "Blues" va avea butoane cu ornamente cromate. Rapid va putea fi comandat şi cu interior din piele sau ornamente cromate, precum şi cu interior din piele şi ornamente cromate.

Urmareste Automarket
Skoda Rapid 1.6 TDI va fi oferit şi într-o versiune Greentec, care are sistem Start-Stop, sistem de recuperare a energiei cinetice pierdute la frânare şi anvelope cu rezistenţă scăzută la rulare. Emisiile CO2 ale acestei versiuni sunt de 104 grame pe kilometru, iar consumul mediu declarat este de 3.9 litri la sută.
Pachetul Greentec este oferit pentru toate motorizările TSI şi TDI din ofertă.

Via Skoda

Comentarii (10)

  • nu stiu cata minte poti sa ai sau....sa n-ai, sa cumperi azi o masina cu acest design si....aceasta motorizare...nu,multumesc mai bine logan 0,9 tch/90cp...cu vreo 2-3 mii mai ieftin.,,scandalos de ...scump ,,
    33 15
  • Si 105 cp erau putini... acum, cu 90 cp va fi si mai rau... la un pret pe masura, pt ca daca cea de 105 cp, in varianta de echipare medie, e 15.700 euro nemetalizata conform configuratorului Skoda, cea de 90 cp va fi doar cu cateva sute mai putin... probabil vreo 15.400 !!! Daca vrei metalizata si cu ceva optiuni pe ea, depasesti 16.500 euro...Super afacere, maine ma duc sa cumpar 2 ! Sau mai bine astept sa ma trezesc din betie si imi cumpar orice altceva!
    19 5
  • SS comandant
    Sunteti carcotasi. Nu vedeti ca scrie ca are ornamente noi! deci face toti banii !
    19 4
  • SKODA ESTE O MASINA BUNA CA SI CALITATE - PRET! nu este bine sa comparam Loganul cu SKODA Rapid pt ca este o diferenta foarte mare de calitate care unii nu pot sa o cumpere, adevarat, ii respect pe cei care au logan, am avut si eu dar acum merg cu o skoda si e mare diferenta.
    20 9
  • Vasilica
    Daca asta ca design si pana la urma tot este sub logan, nici nu vreau sa stiu ce fel de femei iti plec, dar banuiesc ca alea cu mustata sunt un fel de miss universe!!
    17 10
  • Desi am avut numai masini Dacia sunt fan Octavia, ma descurajeaza pretul. Cand a aparut Rapid am testat, pentru mine nu merita banii ceruti, mai bine faci un efort si cumperi Octavia.
    Rapid este peste Logan, dar nu stiu daca pot justifica diferenta de pret
    19 2
  • Ornamente noi? Pe bune?
    Asta o percep ca: "se plang clientii ca e prea scumpa, asa ca hai sa le mai luam fata cu xenoane si ornamente noi".
    La motorizare n-am nici o obiectie, 90 cp la un diesel sunt suficienti, asa cum au fost suficienti tot 90cp pe Octavia 1. Cine-si ia masina asta nu se duce sa alerge cu ea.
    11 3
  • Sergiu
    @dan Unde vezi tu ca se plang clientii de Skoda de pret, poate ca se plang posesorii de logan nervos ca nu au nimic mai bun de facut pana li se repara masina in service-ul cartierului
    10 6
  • Pai vedeti daca nu cititi cu atentie...

    La un motor mai ,,economic" (ca sa nu-i zicem mai slab) primesti in compensatie VOLAN SPORT CU TREI BRATE !!! WOW !!! Ce tare !!

    Uite n-am fost atent - motorul de 105 CP o avea joystick in loc de volan (sportiv)?
    6 4
  • tot seat toledo e mai frumos si mai important, mai ieftin! dar na, romanii sunt romani, n-ai cu cine.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru