Skoda Rapid Sport Concept - cehii cochetează cu ideea unui sedan sportiv

de Bogdan Mirică
Marti, 07.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prezenți și anul acesta în cadrul Festivalului de la Worthersee, cei de la Skoda vor dezvălui conceptul Rapid Sport. Prototipul este o abordare dinamică și emoțională a sedanului compact.

A devenit deja un obicei ca brandurile din cadrul Grupului Volkswagen să se prezinte cu premiere inedite în cadrul festivalului desfășurat anual la Worthersee. Skoda nu putea face excepție, motiv pentru care cehii au anunțat deja că vor introduce un concept bazat pe Rapid cu ocazia evenimentului din Austria.

El se va numi Rapid Sport și va oferi ”o interpretare dinamică și emoțională a sedanului compact, expus la Worthersee în premieră mondială”, după cum declară chiar Winfried Vahland, președintele comitetului de conducere Skoda.

Urmareste Automarket
Descris ca fiind o versiune sportivă a actualului Rapid, conceptul vine cu o caroserie vopsită în culorile Corrida Red și Steel Gray, combinată cu un set de jante de 19 inch.
Aspectul vizual este dominat și de un pachet aerodinamic nou ce include un spoiler frontal nou, praguri laterale revizuite și un spoiler posterior generos. Nu lipsesc elementele din fibră de carbon și nici evacuarea din inox.

La interior, Skoda va instala scaune Recaro, un volan sport și praguri iluminate.

via Skoda

Comentarii (2)

  • interresanta schita
    6 2
  • Asta ii Rapid sau Octavia ? :)))))))))
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru