Subaru pregătește două modele cu sistem hibrid de propulsie: debutul acestora va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele cu sistem hibrid de propulsie. Pentru moment știm că sistemul electrificat pregătit de japonezi va fi botezat e-boxer.

La jumătatea anului trecut, oficialii Subaru au prezentat un plan amplu cu privire la viitorul companiei. Conform documentelor, japonezii vor să lanseze mai multe modele noi și versiuni actualizate ale produselor din gamă până în 2025, iar sistemele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric) de propulsie fac parte din strategia Subaru.

Acum, surse apropiate companiei anunță că Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele cu sistem hibrid de propulsie. Tehnologia propusă de niponi va avea la bază un propulsor boxer cu patru cilindri care va beneficia și de resursele unui motor electric. Conform acelorași voci, sistemul hibrid va fi botezat e-boxer.

Subaru a lansat primul său hibrid în 2013. Japonezii prezentau atunci XV Crosstreck Hybrid, un vehicul destinat exclusiv piețelor din Japonia și SUA. Modelul nipon era echipat cu un motor boxer de 2.0 litri (150 CP, 196 Nm) asistat de un motor electric de 13 CP și 65 Nm.

Conform planurilor inițiale, în 2022 vom face cunoștință și cu primul model electric dezvoltat de Subaru.

Cu detalii complete despre cele două modele Subaru cu sistem hibrid de propulsie vor reveni în 5 martie.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru