TAG Heuer a lansat un ceas nou, dedicat pilotului de Formula 1 Max Verstappen: ediție limitată la 1.300 de exemplare

de Cornel Șocariciu
Luni, 19.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
TAG Heuer a lansat un nou ceas bazat pe cele din gama "Formula 1". Acesta a fost dezvoltat special pentru pilotul Max Verstappen și va fi produs în doar 1.300 de unități.

Majoritatea producătorilor elveţieni de ceasuri au căutat să îşi asocieze imaginea cu figuri reprezentative din lumea sporturilor cu motor, iar TAG Heuer este unul dintre numele celebre implicate în motorsport.

Anul acesta, producătorul elvețian de ceasuri a pregătit o campanie specială dedicată pilotului de Formula 1 Max Verstappen. Elvețienii vin cu un ceas care face parte din gama "Formula 1" și care va fi produs în doar 1.300 de exemplare.

Diametrul măsoară 43 de mm, iar numărul 33, cel cu care Verstappen concurează pe monopostul de Formula 1, a fost gravat pe fundal. Culorile steagului olandez au fost și ele imprimate pe fundalul ceasului dezvoltat de TAG Heuer.

Conform reprezentanților producătorului elvețian, acesta este al treilea proiect pe care îl dezvoltă împreună cu Max Verstappen.

Comentarii (7)

  • Corocsenie Adrian
    Printre pasiunile mele se numara si ceasurile. Am avut peste 100 de ceasuri pana acum de la marci anonime si ieftine pana la ceasuri de lux. Marcile mele preferate raman Breitling si TAGHeur. Momentan detin un TAG Aquaracer Calibre S care este al patrulea TAG avut de mine si il consider TAG-ul perfect. Cel din imagine este superb dar mi se pare ca au abuzat de culoare rosie care ii strica design-ul. Trebuia sa ii faca doar steagul Olandei si atat. Restu sa ramana in culori de crom si negru. Mie rosu pe ceasuri nu imi place absolut deloc.
    6 6
  • vine deja lovit ?
    12 2
  • @ Corocsenie Adrian
    Si eu sunt fanul ceasurilor TAG Heuer, anul trecut in octombrie mi-am cumparat un Carrera Calibre 16, in culoare crom si negru. Nici mie nu-mi place culoarea rosie la ceas. Prefer culorile negru si alb.
    3 6
  • mircea badea
    arata ca un cataroi... apropo, are vreo bomba inauntru?
    2 4
  • pentru campioni nu face ?
    4 4
  • si eu sunt fanul ceasurilor. Al celor cu cuc. Mai trebuie sa imi cumpar si ceas si gata....
    1 4
  • Si cine va trage ceasurile? Da, da, stiu! Sunt cu baterii si nu-i nevoie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru