Lamborghini aventador svj

Sambata, 12 Septembrie 2020 | Economic

Lamborghini Aventador a ajuns la 10.000 de unități vândute: performanța a fost atinsă în 9 ani de la lansare

Lamborghini a anunțat că a vândut 10.000 de unități Aventador de la lansarea inițială a modelului în 2011. Unitatea cu acest număr este un SVJ Roadster pentru piața din Thailanda.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Vineri, 24 August 2018 | Modele noi

Lamborghini Aventador SVJ, imagini și detalii oficiale: supercar-ul italienilor are direcție integrală, 770 CP și o viteză maximă de peste 350 km/h

Lamborghini a prezentat noul Aventador SVJ. Modelul constructorului italian are un motor V12 de 770 de cai putere și un sistem aerodinamic activ. Conform oficialilor, supercarul va fi produs în 963 de unități, 63 dintre acestea fiind rezervate versiunii speciale Aventador SVJ 63.
Miercuri, 22 August 2018 | Modele noi

Încă un teaser pentru Lamborghini Aventador SVJ: prezentarea oficială vine în câteva zile

Lamborghini a publicat un nou teaser pentru Aventador SVJ, noul supercar pregătit de constructorul italian pentru Concursul de Eleganță de la Pebble Beach de la sfârșitul acestei săptămâni.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Record pe Nurburgring: Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 44.97 de secunde

Deși Lamborghini Aventador SVJ încă nu a fost văzut fără "hainele de camuflaj", supercar-ul italienilor a reușit să devină cel mai rapid model de serie de pe circuitul german de la Nuburgring. Noul Aventador SVJ a reușit să bată recordul stabilit de Porsche 911 GT2 RS realizat în toamna anului trecut.
Luni, 23 Iulie 2018 | Modele noi

Primul clip teaser cu viitorul Lamborghini Aventador SVJ: supercar-ul acoperit cu camuflaj ajunge pe Nurburgring

Lamborghini a publicat primul teaser video cu viitorul Aventador SVJ. Versiunea specială va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar puterea dezvoltată de motorul V12 ar urma să ajungă până la 800 CP.

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Aventador, lamborghini aventador svj, aventador svj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru