Test de consum

Marti, 10 Aprilie 2018 | Feature

Test de consum cu Opel Astra Sports Tourer diesel: chiar și 160 de cai putere îți pot oferi un consum de 3.3 litri/100 km

Deși mulți cântă prohodul motoarelor diesel, ele încă sunt preferate de români. Motiv pentru care am gândit un test de consum cu dieselul de 160 de cai putere al unuia dintre cele mai populare modele de la noi, Opel Astra, în varianta sa break.
Joi, 04 August 2016 | Mediu

Englezii au testat consumul real pentru 19 mașini: cele mai mincinoase au fost Volvo S90 și Audi A4, cel mai sincer BMW M2

Publicația britanică What Car? a realizat un test de consum cu 19 modele actuale. Nici unul nu a reușit să atingă cifrele de consum anunțate oficial.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | General

Record de autonomie cu Ford Mustang 2.3 Ecoboost: 1239 de kilometri cu un singur plin și consum de 4.9 litri

Doi norvegieni au organizat un test de consum cu versiunea 2.3 litri Ecoboost a actualului Mustang. Cu un singur plin de carburant ei au reușit să parcurgă 1249 de kilometri.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | General

Record de consum cu un Opel Insignia: 2.111 kilometri cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi

Un fost pilot Airbus a reuşit să conducă un Opel Insignia cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi pe o distanţă de 2.111 kilometri. Consumul mediu a fost de 3.46 litri/100 km.
Marti, 22 Martie 2016 | Mediu

Peugeot și Citroen vor să dea ora exactă în testele reale de consum: "Propunem Comisiei Europene metoda noastră de calcul"

Peugeot și Citroen au prezentat acum două săptămâni un test efectuat pe șosea în urma căruia cifrele oficiale de consum seamănă cu cele care le rezultă șoferilor. Acum, francezii vor să ofere metoda de testare Comisiei Europene.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Reportaj

Test de consum cu Honda CR-V 1.6 diesel pe traseul Bucureşti-Braşov-Bucureşti

Traseul Bucureşti-Braşov-Bucureşti a fost martorul unui nou test de consum pus în scenă de Automarket. De această dată, actorul principal a fost Honda CR-V în versiunea diesel de 1.6 litri.
Joi, 05 Iunie 2014 | Reportaj

Reportaj: Atestatul pentru nervi de oţel

Cât de departe poate merge nebunia unui test de consum? Asta ne-am întrebat şi noi, asta s-au întrebat şi cei care au organizat un test de consum cu Mazda3 în mijlocul oraşului Viena. Automarket a fost prezent acolo şi s-a luptat pentru prima treaptă a podiumului.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Reportaj

#batelpedavid: Am încercat (şi, parţial, am reuşit) să batem recordul de consum al lui Claudiu David cu BMW 520d xDrive

Claudiu David a reuşit să traverseze România de două ori cu un singur plin folosind un BMW 520d xDrive pe care am pus mâna şi noi. Am încercat un test de consum până la Braşov şi înapoi pentru a bate cifrele lui David.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Test de consum cu pipeta bavareză

Reportajul următor se adresează celor care credeau că un motor pe benzină nu poate fi un campion de consum. Am provocat la cumpătare un BMW 118i pe circuitul Serreş din Grecia şi iată ce a ieşit.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Premii auto

ADAC: Fiat Panda pe gaz metan este cel mai economic model din Europa

ADAC a comparat 241 de maşini disponibile în Europa într-un test de consum interesant: indiferent de combustibilul utilizat, rezervoarele au fost umplute de fix 30 de euro.
Joi, 17 Decembrie 2009 | General

Test de consum Automarket: 3.2 litri cu Opel Insignia 2.0 EcoFlex

Automarket a provocat Opel Insignia la un test de consum in urma caruia modelul german a aratat ca te poate face sa uiti de benzinarii. Relateaza Mircea Mester si Bogdan Mirica.

Tag-uri similare

Opel Insignia, test de consum, test de consum Opel Insignia, consum Insignia EcoFlex, consum Opel, test de consum Insignia, test de consum Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru