Teaser Nissan pentru lansarea unui nou SUV: modelul ar putea fi versiunea globală a lui Kicks

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a prezentat un teaser pentru lansarea unui nou SUV în 29 noiembrie, iar acesta ar putea fi versiunea globală a lui Kicks, model disponibil în prezent doar în America de Sud.

Nissan se alătură constructorilor care pregătesc lansarea unor noi modele cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care va începe în 29 noiembrie.

Constructorul japonez a publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter un teaser pentru lansarea unui nou SUV sub numele "Așteptarea merită".

Imaginea arată modelul sub camuflajul unei prelate roșii și, chiar dacă Nissan nu a oferit niciun fel de informații suplimentare cu privire la noul model, liniile de design ale acestuia sugerează că ar putea fi vorba despre Kicks.

Nissan Kicks s-a lansat în 2016 în Brazilia, iar în scurt timp a fost disponibil pe cele mai multe piețe din America de Sud. Planurile anterioare vizau lansarea lui Kicks la nivel global în peste 80 de tari, astfel că nu este exclus ca noul model să fie într-adevăr noua versiune globală pentru Kicks.

Via Nissan

Comentarii (1)

  • Edikkk
    WOOWWW...

    Oare Nissan va face pasul sa prezinte Nissan Kicks / Juke in Americi cu sistemul e-power ??

    Este o probabilitate destul de mare, pentru ca Salonului Auto de la Los Angeles - deci in inima SUA unde americanii nu cred in stick !!


    Am zis de multe ori, ca un sistem hibrid serial este si piatra de temelie pentru masini placute la condus si cu facilitati de CONFORT IN CONDUS foarte consistente !!

    Un Nissan Kicks / Juke cu e-power si deci e-pedal ar putea aduce un confort electric in conducerea auto, pe langa aducerea eficientei masinii e-power (electric-benzina) peste diesel !!!! in oras !! si inafara in viteze de pana 110km/h !


    Mult succes Nissan, pentru ca aceasta masina (hibridul care ruleaza electric dar care se incarca numai de la benzinarii si deloc de la priza) (Nissan Note e-power, Serena e-power) este veriga lipsa
    care face legatura intre dinozaurii full-termici si full-electrici (Nissan New Leaf, Tesla, Bolt) !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru